Mariokiller17 Napisano 7 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Witam. Wpadlem na pomysl by zniesc mozliwosc demontowania floty. Sam gram w EKO i dla mnie to nie wniesie wiele lecz ciagle czytam na forum problem z iloscia lotnikow w grze. Robie farme po wszystkim UT i Recki do demontowni i spokoj. A lotnik szuka i szuka. Moze tak decydujac sie na farmienie powinnismy dbac o postawiona raz flote? Czekam na opinie i zaznaczam ze to luzny pomysl i moze miec wady ktore doswiadczeni gracze mam nadzieje mi pokaza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 7 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 nie wpadaj na te pomysly juz :0 tu nikt nie gra a admin nic nie wprowadzi spieriz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariokiller17 Napisano 7 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Czy nikt nie gra to sie nie zgodze moze "tytani" gry odchodza ale rodza sie nowi i jak ktos sie czepi ze nabijamy Deusxowi portfel to ok ale gramy i to tylko zabawa a ze mozna urozmaicic sobie zabawe za grosze to inna bajka pomysl dalem moze dotrze moze nie ale nic mnie nie kosztowalo napisac temat a chyba zaczne flota latac wiec pomysl chce przedstawic chocby graczom moze sie spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 7 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 jestem tego samego zdania co rev nie ma sensu nadawać tutaj jakieś nowe pomysły ani modernizację bo szanowny administrator ma wszystko w tyłku i nawet nie jest łaskawy na emaile odpowiadać...więc co dopiero na forum spieriz dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariokiller17 Napisano 8 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Czytalem posty i tematy z przed kilku lat i dochodze do wniosku ze ta gra nieraz miala takie chwile gdzie Admini "spali" a po czasie budzili sie i cos zdzialali. Poki gra jako tako funkcjonuje jest ok. Lecz gdy okaze sie ze cos znow nie trybi nie bedzie komu tego naprawic. Wiec w sumie poczekam az pojawia sie Panowie (i Pani o ile pamietam) z gory i poki co moje zrodelko astatow zamykam pozdrawiam cierpliwych DropShot dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DropShot Napisano 8 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 i poki co moje zrodelko astatow zamykam pozdrawiam cierpliwych moje źródełko też zostało zamknięte na korzyśc WoT.Może Deus (oni bo zawsze używa formy mnogiej) pójdą po rozum i coś z tym zrobią. Mi nie szkoda 80pln na wota a mogłoby to pójśc do deusowej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariokiller17 Napisano 8 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Mi rowniez nie szkoda na ogam dac dopóki to co tu pisze jest chociaz "wysluchane" ale... Skoro mam grac by grac poki cos sie nie stanie z serwerem albo mi nie zniknie flota to chyba mniej ryzykowne bedzie grac bez astatowej waluty jednak poki te kilka osob bedzie gralo to nie zamierzam przestac:) a "ktos" gra bo inaczej nie tracilbym floty z uwagi zapomnianego wyslania fs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi