Jump to content

Kiedy Wersja mobilna?

Mariokiller17

Recommended Posts

Jak w temacie :) nie moge sie doczekac aplikacji na smartfona i zastanawiam się czy wogole powstanie :) a jesli tak to czy bedzie dostepna tylko na android czy rowniez w wersji java a moze dla iphone :)?? Pytanie kierowane raczej do administracji jednak nie wiedzialem gdzie je umiescic:) pozdrawiam :)

Tak tez myslalem ale wiec ta info przy logowaniu to taka hmm... Reklama jak kielbasa wyborcza? Przydalo by sie takie cos ale wiem ze stworzenie apki nie jest tanie... No coz jesli by sie pojawila (tu kierowane do Deusx) to chetniej inwestowalbym w Astaty :) i zapewne nie tylko ja :) pozdrawiam :)

Ta informacja jest już od roku. Jak nie dluzej. A po drugie, mam takie małe pytanie. Po co inwestujesz w te astaty?

Edited by BlackBlue

Mysle ze z tego samego powodu co kazdy. Dodatki w grze :) kolejka budowania czy geolog. Rozwijam eko a jesli moge sobie ułatwić to czemu nie :) chociaz myslalem ze jednak taka apka powstanie ale to jednak jak widze tylko brak aktualizacji strony startowej :)

Mysle ze z tego samego powodu co kazdy. Dodatki w grze :) kolejka budowania czy geolog. Rozwijam eko a jesli moge sobie ułatwić to czemu nie :) chociaz myslalem ze jednak taka apka powstanie ale to jednak jak widze tylko brak aktualizacji strony startowej :)

Sorry za post pod postem zwyczajnie zlagowalo mi przegladarke :(

Edited by Mariokiller17

Szkoda kasy na tą grę. ;-) Wiele graczy odeszło. Pograsz trochę i zrozumiesz oco mi chodzi. ;-)

PS. Wersja mobilna a aplikacja to dwie różne sprawy... Podejrzewam że Deusx miał w planach wersję mobilna gry coś w stylu wersji mobilnej strony forum. Żeby tak MB. nie ciągnęło i bez potrzebnych obrazkow/wierszy. Aplikacji pewnie nawet w głowie nie miał.

Edited by BlackBlue

Gram dla siebie i fakt pusto na tym uni ale poki gra istnieje to dobry sposob na zabicie czasu a ze pracuje i zyje w niemczech to dac 20 pln moge zeby bylo latwiej. Co do wersji mobilnej forum jest w tej wersji a gra sama w sobie malo ciagnie MB a mi raczej o apke chodzilo no coz... Gramy dalej a co bedzie to bedzie :) dzieki za odp :)

Nie wiem gdzie Ty przeczytałeś że będzie wersja mobilna w postaci apki. Jeśli chcesz wydawać kasę to już lepiej idź na orginalna grę ogame.pl . Lepiej wydane pieniądze i lepsza przyjemność z gry. ;-)