Mariokiller17 Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Witam. Pytanko dla niektorych proste lecz ja tego nie wiem. Gdy opuszcze planete trace wydobycie surowcow ale czy trace punkty? Na planete wydalem surowce by ja rozbudowac a ze nie moge jej przeniesc chce zrobic nowa a jest limit 21 planet. Wydane surowce to punkty a po kasacji planety powinny punkty zostac czyz nie? ale prosze o poprawienie mnie jesli jednak sie myle i punkty za budynki zostana odjete:) pozdrawiam Quote
Salwator Posted May 1, 2016 Report Posted May 1, 2016 Po skasowaniu planety tracisz zainwestowane w nią surowce , jedyne co można odzyskać przed skasowaniem planety to sprzedanie floty i obrony w demontowni , za pół ceny oczywiście . Quote
Mariokiller17 Posted May 1, 2016 Author Report Posted May 1, 2016 Tak ale mi o punkty chodzi chociaz zauwazylem ze nie straciłem punktow w statystykach. Albo stracilem a dostalem za inne budowle bo na bierzaco sie buduja. Sam juz nie wiem Quote
Salwator Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 Po skasowaniu punkty się odejmują o surowce które zostały wydane na danej planecie . Quote
Mariokiller17 Posted May 2, 2016 Author Report Posted May 2, 2016 Rozumiem dzieki milego dnia zamykam Quote
Recommended Posts