Mariokiller17 Napisano 1 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Witam. Pytanko dla niektorych proste lecz ja tego nie wiem. Gdy opuszcze planete trace wydobycie surowcow ale czy trace punkty? Na planete wydalem surowce by ja rozbudowac a ze nie moge jej przeniesc chce zrobic nowa a jest limit 21 planet. Wydane surowce to punkty a po kasacji planety powinny punkty zostac czyz nie? ale prosze o poprawienie mnie jesli jednak sie myle i punkty za budynki zostana odjete:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salwator Napisano 1 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Po skasowaniu planety tracisz zainwestowane w nią surowce , jedyne co można odzyskać przed skasowaniem planety to sprzedanie floty i obrony w demontowni , za pół ceny oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariokiller17 Napisano 1 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Tak ale mi o punkty chodzi chociaz zauwazylem ze nie straciłem punktow w statystykach. Albo stracilem a dostalem za inne budowle bo na bierzaco sie buduja. Sam juz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salwator Napisano 2 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Po skasowaniu punkty się odejmują o surowce które zostały wydane na danej planecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 2 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Travisz pkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariokiller17 Napisano 2 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Rozumiem dzieki milego dnia zamykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi