Salwator Napisano 29 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Witam ! Od jakiegoś czasu po zakończeniu farmienia rozbijam flotę , latam dość dużo więc i sporo prób było , ale od jakiegoś czasu co najmniej od miesiąca nie powiększyłem żadnego moona , moje pytanie jest następujące . Czy mam pecha ? Czy może to jakiś błąd gry ? Próby robię z UT 120-200 mln szt. wcześniej nie było problemu , zgodnie z prawdopodobieństwem mniej więcej co piątą próbę moon się powiększał , ale ostatnio nic na przynajmniej 20 prób (próby robione na u5 i 7 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariokiller17 Napisano 29 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Ja to chcialbym zapytac pytajacego:) jak to w ogóle dziala? Bo nie wiedziałem ze ksiezyc mozna powiekszyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonGoku Napisano 29 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Dokładnie - gram w ogame ogólnie od 2005r., zaś w ogam (tutaj na privie) około 3 lata i pierwszy raz słyszę, by dało się moona powiększyć - owszem można zwiększać pola, ale nie powierzchnię - chyba, że go zniszczy GŚ i od nowa się postawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czartoryski Napisano 29 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Powiekszanie moona to normalna sprawa. Popatrzcie na ST. Czesto na koncu jest "posiadany ksiezyc sie powiekszył" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Da sie powiekszyc moon, wystarczy wieksze wymagane pz i szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salwator Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Dodam jeszcze że w zakładce Symulator tworzenia księżyca można sprawdzić jak duży księżyc uzyskamy z danego pz , a co do meritum sprawy to widzę że nikt z piszących w ostatnim czasie nie powiększał księżyca , no nic spróbuje jeszcze kilka razy jak nie wyjdzie to dam sobie spokój . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Normalnie moona mozna powiększyć bez zadbego problemu. Tylko po kij powiekszac ut?? Najlepiej LMami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx ó8 Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 ile trzeba rozbic lekkich myśliwców, żeby zrobic od razu srednice 9900, a nie bawić sie na razty ..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czartoryski Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Są symulatory. Lm albo OW do prób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonGoku Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Kiedyś sprawdzałem i bodaj największy księżyc to koszt idący już w bln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 110kkk lm to moon 9900 o ile pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sa'Kage Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Może to kwestia ilosci złomu jaki powstaje po rozbiciu. Powiedzmy mamy moon 5k sr ale rozbijemy flotę która stworzyła by np 3k sr i z tego nic nie będzie. Rozbijemy taką na 6k i wtedy dopiero jest szansa na sukces? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMuellerek Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Chodzi oto ze najkorzystniej jest robic z lm/ow czy innej floty której budowa nie wymaga deuteru. Bo na PZ zwróci ci się tylko metal I kryształ. A czego ile potrzeba to wyliczysz w symulatorach. Ja osobiście bym nie inwestowal w 9,900 bo one łatwo padajs, a są i potencjalnym celem do zadań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sa'Kage Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Agresor stracił 0 jednostek.Obrońca stracił 431.543.233.442.000 jednostek.Na tych współrzędnych znajduje się teraz 6.018.906.654.000 Metal i 4.123.034.201.400 Kryształ.Prawdopodobieństwo powstania księżyca: 20% (101.419.408%)Posiadany księżyc się powiększył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salwator Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Normalnie moona mozna powiększyć bez zadbego problemu. Tylko po kij powiekszac ut?? Najlepiej LMami.W moim przypadku UT zostają mi z farmienia , ale racją jest że najkorzystniej jest robić z LM-ów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salwator Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Agresor stracił 0 jednostek.Obrońca stracił 431.543.233.442.000 jednostek.Na tych współrzędnych znajduje się teraz 6.018.906.654.000 Metal i 4.123.034.201.400 Kryształ. Prawdopodobieństwo powstania księżyca: 20% (101.419.408%)Posiadany księżyc się powiększyłObrońca i agresor to były dwa różne konta ? Bo przy różnych kontach moony się powiększają , jest wszystko w porządku , chodzi mi czy komuś ostatnio wyszedł z własnej próby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salwator Napisano 5 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 No wczoraj w końcu powiększyłem z własnej próby , wydaje się być wszystko w porządku , temat do zamknięcia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi