juliam Napisano 24 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 W sklepach czy może zamawiacie przez internet ? A moze kupujecie w wersji elektronicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 24 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 ksiazke piszesz ? ile ci placa za wstawienie pytania na fora lepiej powiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srebrnik Napisano 28 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Ja róznie. Mam konta na origin i na steam i tam często kupuję gry w wersji elektronicznej. Wole jednak kupować w normalnej pudełkowej wersji.Wiem przynajmniej ,że mam grę w ręce Warto jest zagladać sobie czasami do tradycyjnych sklepów. Dobre promocje na gry pc ma na przykład w swoim sklepie rtv Euro agdhttp://www.euro.com.pl/gry-pc.bhtmlW sklepach stacjonarnych nie mają dużego wyboru ale na stronie są praktycznie wszystkie gry w dystrybucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 28 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Ja jestem piratem i wszystkie ściągam z neta. Po co kupować coś skoro można mieć za darmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz3 Napisano 13 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Super, dzięki za wszelkie porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angela88 Napisano 20 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Ja kupuję przez internet na dużych platformach. Częste promocje zdecydowanie zachęcają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 20 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Witamy archeologa Angela88, Ja przez internet wersja elektroniczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare90 Napisano 21 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 ja biere z tnt ale zablokowali, wiec zostaja gupje gry typu ogejm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasa Napisano 23 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Ja się całkowicie zgadzam z moim poprzednikiem. Nic dodać, nic ująć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isoss Napisano 7 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Nie mam nic do dodania. Całkowicie się zgadzam z moim poprzednikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwy Napisano 24 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Myślę, że w Internecie z całą pewnością znajdą się ciekawe porady w tym obszarze tematycznym Warto się z nimi zapoznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcardd Napisano 2 Maja 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Całkowicie zgadzam się z moim poprzednikiem... Nic dodać oraz nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 2 Maja 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 https://www.mmoga.com/nie sa to piraty, a ceny naprawde interesujace, tez nie podzielam tego zeby gry kosztowaly ponad 200zl, ale producenci powiini miec kapuche na kolejne ich pomysly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorota40 Napisano 15 Maja 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Mi się wydaje, że warto w tej kwestii popytać znajomych. Moim zdaniem to jest dość dobre rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi