Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, 18 dni temu zniknęła mi flota, pomimo kontaktu przez grę . plus E-mail itp nie udało się odzyskać, powodem jest zainteresowanie pana Deus-a co do graczy. W ogóle on sprawia wrażenie że nie zajmuje się niczym.

Mam dość olewania ze strony Administracji Mnie i kończę przygodę na Tym serwerze. Jednego sponsora macie Mniej. I oby częściej takich więcej było !!

Planety Kasuję a z planetą matczyną możecie sobie farmę zrobić.

Jeszcze raz Gratuluje ADMINISTRACJI beznadziejnej organizacji i ciągłych błędów obrzydzających już Tą grę.

Pozdrawiam Y2K !

• 4 tygodnie później...
Napisano

dokladnie dalej znika flota

Radary flot zaczęły głośno wskazywać pozycję 11 X 68 H. Załoga pędząc na wskazane wytyczne była świadkiem hipernowy, ekspedytorom udało się ominąć promień gamma, niestety w złą stronę,
potężna grawitacja zaczęła ściągać flotę w czarną dziurę, więcej informacji flota nie zdołała przesłać, została ona bezpowrotnie zniszczona.

• 2 tygodnie później...
Napisano

jak mi flota zniknęła to do tej pory nie mam kontaktu z adminem może co niektórzy są jego koleżkami to odzyskali co utracili, a tu mija kolejny miesiąc braku kontaktu ze strony administratora zero zainteresowania zero niczego ale to polska może jest w scisłej współpracy z konanowiczem to taka bujna postac sprzed kilku lat jakby ktoś nie wiedział

• 3 tygodnie później...