Y2K Napisano 18 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Witam, 18 dni temu zniknęła mi flota, pomimo kontaktu przez grę . plus E-mail itp nie udało się odzyskać, powodem jest zainteresowanie pana Deus-a co do graczy. W ogóle on sprawia wrażenie że nie zajmuje się niczym. Mam dość olewania ze strony Administracji Mnie i kończę przygodę na Tym serwerze. Jednego sponsora macie Mniej. I oby częściej takich więcej było !! Planety Kasuję a z planetą matczyną możecie sobie farmę zrobić. Jeszcze raz Gratuluje ADMINISTRACJI beznadziejnej organizacji i ciągłych błędów obrzydzających już Tą grę. Pozdrawiam Y2K ! zdzisLG, Czartoryski i spieriz dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IN10CITY Napisano 18 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 ZDZIWIONY???CZY JAK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisior28 Napisano 11 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 dokladnie dalej znika flota Radary flot zaczęły głośno wskazywać pozycję 11 X 68 H. Załoga pędząc na wskazane wytyczne była świadkiem hipernowy, ekspedytorom udało się ominąć promień gamma, niestety w złą stronę, potężna grawitacja zaczęła ściągać flotę w czarną dziurę, więcej informacji flota nie zdołała przesłać, została ona bezpowrotnie zniszczona. BlackBlue dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 11 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 wisior, ale to jest zwykły raport ekspedycji, tam może znikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 11 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 OMG. Lepszego postu na forum nie czytałem. Łapka w górę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleszczu Napisano 20 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 jak mi flota zniknęła to do tej pory nie mam kontaktu z adminem może co niektórzy są jego koleżkami to odzyskali co utracili, a tu mija kolejny miesiąc braku kontaktu ze strony administratora zero zainteresowania zero niczego ale to polska może jest w scisłej współpracy z konanowiczem to taka bujna postac sprzed kilku lat jakby ktoś nie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 20 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 jak już to kononowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariokiller17 Napisano 6 Czerwca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 To jak wyslesz znow flotę i wroci o 30% wiecej statkow musisz zglosic blad gry pamietaj !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi