tomi8905 Napisano 6 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Witam, standardowe pytanie od kilku dni tylko trochę z innej strony...czy podania o zwroty są jeszcze w ogóle rozpatrywane czy admin stwierdził,że wszystko już gra i buczy i standardowo ma nas w d***e ? Od razu odpowiem na pytanie, które pewnie padnie, swoje podanie wysłałem tam gdzie trzeba, na prawidłowy @ oraz przez zakładkę kontakt -> błąd gry...a i to kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Invisible_GoD Napisano 6 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Poinformowalem deusa o fakcie, tyle moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi8905 Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 no tak wiem wiem....dzięki i za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMuellerek Napisano 6 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Admin wchodzi tylko jak nie ma przypływu $$, czytaj gra nie działa całkoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y2K Napisano 6 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Ja też już czekam parę dni, jeszcze poczekam do końca weekendu i konto prawdopodobnie usuwam, bo nie ma sensu dłużej to ciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi8905 Napisano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Też póki co jestem cierpliwy i grzecznie czekam bo rozumiem że to tylko gra..ale wszystko ma swoje granice i zapewne w końcu zrezygnuje z tej-nazwijmy to- gry i poszukam alternatywy. Jak część graczy pójdzie tym tropem to "niestety" szanowny admin straci trochę wpływów kasiory.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleszczu Napisano 7 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 a ja mam to samo od tygodnia na uni 8 a już mnie to nie dziwi, my jesteśmy OSZUKANI pzez deusa i jego zrobie to jutro i jutro wyślij raz jeszcze,jeszcze raz bo tamto nie doszło,ja czekam do jutra wieczorem jak wroce z pracy i kończe to..kolejny przekręt jak w zakładach tylko wybrani odzyskają flote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi8905 Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 no no...kolejna obietnica i kolejne czekanie....dobrze że jest Gmail ....zawsze można winę zwalić na kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi