Seerky Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 witam kiedy dostanę zwrot szperaczy bo od 2 dni jestem w plecy bo nie latam na expedycje bo jak je wybuduje to znikają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomi8905 Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 dokładnie to ile jestesmy w plecy to nie widzą, my chcemy grac a oni nie moga ogarnać takich rzeczy. zwrot floty i reszty nie rekompensuje strat które ponosimy,.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seerky Posted April 3, 2016 Author Report Share Posted April 3, 2016 i znów dostalem śmieszna wiadomość ze zostaly zwroty rozdane ja wyslalem na mejle i pisze na.forum i nikt się nie potrafi tym zająć czy zajmują się tymi co nic nie gadaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ap0calipto Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Pic na wodę, też dostałem wiadomość, że wszystko zostało uregulowane a jak widać jest jak było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 dwukrotnie pisałem o utraconej flocie poprzez zakładkę kontakt -> Bład gry, i do tej pory nie odzyskałem flot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheeVa Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 ludzie - wyraznie. pisac na ogamtest@gmail.com. nie ogamwplata czy przez kontakt.ja otrzymalem zwrot za 1 razem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebu Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 dwukrotnie pisałem o utraconej flocie poprzez zakładkę kontakt -> Bład gry, i do tej pory nie odzyskałem flot Pisać tylko i wyłącznie e-mail na ogamtest@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Pisać tylko i wyłącznie e-mail na ogamtest@gmail.comW grze dostałem wiadomość od szanownej administracji gdzie wyraźnie jest napisane: pisać poprzez zakładkę kontakt -> Bład gry lub na ogamtest@gmail.com. sami daliście wybór, więc w czym problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomi8905 Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 to może panowie którzy się zajmują tą grą pierw się dogadają co i jak bo wiadomość którą ja dostałem brzmi tak: Administrator deusx Kontakt http://ogam.online/skins/mtk/img/m.gif http://ogam.online/images/zglos.png - Każde zgłoszenie utraty czegokolwiek wysłane przez PW jest nieważne. Przypominamy, że tylko poprzez zakładkę kontakt -> błąd gry bądź bezpośrednio na ogamtest@gmail.com zgłoszenie jest ważne i będzie rozpatrzone. Skrzynka na OGam służy do prostych, krótkich wiadomości nie nadaję się ona na tego typu zgłoszenia, dlatego są one ignorowane. Dostaliśmy kilkadziesiąt wiadomości na każdym uni i postaramy się odpowiedzieć na wasze pytania tak szybko, jak to możliwe. Więc pisanie na mejla czy poprzez kontakt to chyba bez różnicy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 nadal floty nie odzyskałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts