Seerky Napisano 3 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 witam kiedy dostanę zwrot szperaczy bo od 2 dni jestem w plecy bo nie latam na expedycje bo jak je wybuduje to znikają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi8905 Napisano 3 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 dokładnie to ile jestesmy w plecy to nie widzą, my chcemy grac a oni nie moga ogarnać takich rzeczy. zwrot floty i reszty nie rekompensuje strat które ponosimy,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seerky Napisano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 i znów dostalem śmieszna wiadomość ze zostaly zwroty rozdane ja wyslalem na mejle i pisze na.forum i nikt się nie potrafi tym zająć czy zajmują się tymi co nic nie gadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ap0calipto Napisano 3 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Pic na wodę, też dostałem wiadomość, że wszystko zostało uregulowane a jak widać jest jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c2h5oh Napisano 3 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 dwukrotnie pisałem o utraconej flocie poprzez zakładkę kontakt -> Bład gry, i do tej pory nie odzyskałem flot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 3 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 ludzie - wyraznie. pisac na ogamtest@gmail.com. nie ogamwplata czy przez kontakt.ja otrzymalem zwrot za 1 razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 3 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 dwukrotnie pisałem o utraconej flocie poprzez zakładkę kontakt -> Bład gry, i do tej pory nie odzyskałem flot Pisać tylko i wyłącznie e-mail na ogamtest@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c2h5oh Napisano 3 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Pisać tylko i wyłącznie e-mail na ogamtest@gmail.comW grze dostałem wiadomość od szanownej administracji gdzie wyraźnie jest napisane: pisać poprzez zakładkę kontakt -> Bład gry lub na ogamtest@gmail.com. sami daliście wybór, więc w czym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi8905 Napisano 5 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 to może panowie którzy się zajmują tą grą pierw się dogadają co i jak bo wiadomość którą ja dostałem brzmi tak: Administrator deusx Kontakt http://ogam.online/skins/mtk/img/m.gif http://ogam.online/images/zglos.png - Każde zgłoszenie utraty czegokolwiek wysłane przez PW jest nieważne. Przypominamy, że tylko poprzez zakładkę kontakt -> błąd gry bądź bezpośrednio na ogamtest@gmail.com zgłoszenie jest ważne i będzie rozpatrzone. Skrzynka na OGam służy do prostych, krótkich wiadomości nie nadaję się ona na tego typu zgłoszenia, dlatego są one ignorowane. Dostaliśmy kilkadziesiąt wiadomości na każdym uni i postaramy się odpowiedzieć na wasze pytania tak szybko, jak to możliwe. Więc pisanie na mejla czy poprzez kontakt to chyba bez różnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c2h5oh Napisano 5 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 nadal floty nie odzyskałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi