SheeVa Napisano 31 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Błąd wystąpił w okresie między 23 dnia wczorajszego a 00:40 dziś. Flota z misją stacjonuj - zniknęła, jedna, druga, trzecia.Ze względu na moment zmiany nicku - prośba o zwrot napsiana była przez "Tajemnica", teraz nick SheeVa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Na u 8 jest ta sama sytuacja. 04-01 06:39:36 +0200 Kontrola lotu Stacjonuj - Twoja flota pomyślnie wylądowała na pozycji [xxx]. Wyładowane surowce z floty: Metal : 0, Kryształ : 0, Deuter : 0 Flotka przepadla...Pewnie czarna dziura Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez ARAB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c2h5oh Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 i mnie to spotkało na u7 po fsie flota przepadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leitoo Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 na UNI 5 jest to samo dalej.. ja w godz 9.30 - 10.00 wyslalem 2 razy flote z misja stacjonuj i znikla ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Invisible_GoD Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Informacje przekazałem, przez poprawki w bazie wystąpiły jakieś nieścisłości. Około 17:30 powinno być wszystko naprawiane. Będe się starał przypomnieć o tym deusowi. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Invisible_GoD Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Wgrany został backup z wczoraj z 24:00, Blokada ataków do do 20:00 dnia dzisiejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Mnie nic nie wrocilo niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthureos Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 No fajnie BK został wrany przed chwila a ja sobie troszke przyfarmilem od wczoraj postawilem kilka kopali i teraz co jestem do tylu ... Prosze o rekompensate od Administracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c2h5oh Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 nic nie wróciło na stan i jeszcze przed chwilką prawie 150kk szperek wcieło z misji stacjonuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx ó8 Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 mi na uni 8 cofneły sie dwa poziomy ekstraktorów deuteru. 2x z poziomu 72 wróciło na poziom 71.Dodatkowo znikneło czesc surowców z banku a dodało sie 300 astatów...Nikneła tez czesc trytu.To są jakies żarty, ale mój usmiech jest do góry nogami, dobrze by było gdyby ktos to szybko naprawił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leitoo Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 mi tez zniknela czesc floty i astatow... ;/ o co tu chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi8905 Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 uni 9 to samo.....flota, szperki, z banku tez ubyło trochę surki.... wiec grzecznie pytam WTF ? nie dajecie rady to zawiescie dzialanie i zrezygnujcie z prowadzenia tej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y2K Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 flota, surowiec z nią i urlop wszystko zniknęło :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 A u mnie do tej pory było wszystko, po czym miałem komunikat "sesja wygasła zaloguj się ponownie" No i bank zmalał i tryt wcięło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 pol floty odzyskalem... drugiej polowy nie ma(ani surki za nią). a to otrzymuje kiedy probuje wyslac fsParse error: syntax error, unexpected '}' in /var/www/vhosts/ns3365133.ip-37-187-75.eu/uni7/floten3.php on line 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorek Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Uni: 7gracz: gregorekkPowód: zniknięcie floty tj 25.000.000 Gwiazd Śmierci pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) jest już temat o tym... po co powielać ? http://forum.ogam.online/topic/21238-uni7-znikaj%C4%85ca-flota/ Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez SheeVa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Tematy połączone Na przyszłość najpierw sprawdzamy czy taki sam temat już istnieje a potem piszemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorek Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 a po co powielać tyle znikających flot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorek Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 bo się za mało na forum dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czartoryski Napisano 1 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Nie jestem pewnien ale u mnie chyba planety wróciły do temperatury sprzed ochładzania. (Ale mozliwe ze ich nie ochładzałem, nie jestem pewnien) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi