AdmiralThrawn1991 Napisano 20 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Witam wszystkich Jestem Marek i właśnie zarejestrowałem się na forum. Gram na uniwersum 9 pod nickiem AdmiralThrawn1991.Gram od jakiegoś czasu w ogam, kontynuuję niejako swoje dawne dzieło ponieważ lata temu zasuwałem w oryginalnego ogame, tego pierwszego. Interesuję się i studiuję historię, także polityką i geopolityką, różnymi ideologiami politycznymi. Można powiedzieć że jestem ciekawy świata, ponieważ interesuję się także geografią i różnymi religiami, choć w mniejszym stopniu To tyle jeśli idzie o przedstawienie siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DropShot Napisano 20 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Można powiedzieć że jestem ciekawy świata, ponieważ interesuję się także geografią i różnymi religiami, choć w mniejszym stopniuwitamy a te inne religie, to np. jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdmiralThrawn1991 Napisano 20 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 witamy a te inne religie, to np. jakie?Jestem praktykującym katolikiem ale lubię poczytać sobie np o islamie czy hinduizmie, także o starszych religiach pogańskich. Ale ekspertem nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SheeVa Napisano 20 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 witaj zyczymy milej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdmiralThrawn1991 Napisano 21 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 witaj zyczymy milej gry Dzięki , wzajemnie SheeVa dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 21 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Masz moze : Doktryny polityczne, lektura na najbliższe zajęcia: T. Blair, G. Schroeder, Europa: Trzecia Droga – Nowy Środek, w: Spory wokół Nowej Trzeciej Drogi, wybór i opr. T. Kowalik, Warszawa 2001, s. 29-39 /tekst dostępny także w: „Gazeta Wyborcza”, nr 159 z 10-11 VII 1999/. Nie ma w necie a moze bedziesz miał ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdmiralThrawn1991 Napisano 21 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Masz moze : Doktryny polityczne, lektura na najbliższe zajęcia: T. Blair, G. Schroeder, Europa: Trzecia Droga – Nowy Środek, w: Spory wokół Nowej Trzeciej Drogi, wybór i opr. T. Kowalik, Warszawa 2001, s. 29-39 /tekst dostępny także w: „Gazeta Wyborcza”, nr 159 z 10-11 VII 1999/. Nie ma w necie a moze bedziesz miał ;>Przykro mi, niestety nie Dużo czytam tego typu książek polityczno-historycznych, ale wypożyczam je z naszej biblioteki uniwersyteckiej, swoich własnych mam mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi