marshall Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Moze ktos mi wytłumaczy za co dostalem bana na sb poł roku temu i jeszcze go dalej mam ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Invisible_GoD Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 To nie było pół roku temu tylko 2 miesiące temu. Natomiast powodem były wulgaryzmy. Co do zdjęcia blokady proszę pisac do deusx, ponieważ to już eNty ban w Pana wykonaniu i wątpie, że Administrator zgodzi się na odblokowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DropShot Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 Proszę, żeby koledze dać szansę.Czasem zwykła wypowiedx może być ujęta za obrazę lub wulgaryzm.Sam sie dzisiaj przekonałem, że w trakcie 'swobodnej wypowiedzi' na sb, można nieświadomie złamać regulamin. Podkreślę to co pisałem na sb. Kolega Mars to jedna z ikon Ogam Popieram wniosek o odbanowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
marshall Posted March 11, 2016 Author Report Share Posted March 11, 2016 Proszę, żeby koledze dać szansę.Czasem zwykła wypowiedx może być ujęta za obrazę lub wulgaryzm.Sam sie dzisiaj przekonałem, że w trakcie 'swobodnej wypowiedzi' na sb, można nieświadomie złamać regulamin. Podkreślę to co pisałem na sb. Kolega Mars to jedna z ikon Ogam Popieram wniosek o odbanowanie Dzieki za takie słowa Aczkolwiek mam gdzies unbana ktorego pewnie dostalem za byle co, nie dostane to nie, trudnoGra i tak zdycha, a szeryf zerka zadko na forum wiec nikłe szanse ze zobaczy ten temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DropShot Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Coś drygnie w temacie unbana dla marshala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Invisible_GoD Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 oczywiscie ze drygnie. UNBANA NIE BĘDZIE i to ostateczne moje słowo. Tyle razu ile marshal miał bana sciąganego na forum to nie wiem czy da sie to zliczyc. Dziekuje, zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts