marshall Napisano 28 Lutego 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2016 Moze ktos mi wytłumaczy za co dostalem bana na sb poł roku temu i jeszcze go dalej mam ??
Gość Invisible_GoD Napisano 28 Lutego 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2016 To nie było pół roku temu tylko 2 miesiące temu. Natomiast powodem były wulgaryzmy. Co do zdjęcia blokady proszę pisac do deusx, ponieważ to już eNty ban w Pana wykonaniu i wątpie, że Administrator zgodzi się na odblokowanie.
DropShot Napisano 5 Marca 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Marca 2016 Proszę, żeby koledze dać szansę.Czasem zwykła wypowiedx może być ujęta za obrazę lub wulgaryzm.Sam sie dzisiaj przekonałem, że w trakcie 'swobodnej wypowiedzi' na sb, można nieświadomie złamać regulamin. Podkreślę to co pisałem na sb. Kolega Mars to jedna z ikon Ogam Popieram wniosek o odbanowanie
marshall Napisano 11 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Napisano 11 Marca 2016 Proszę, żeby koledze dać szansę.Czasem zwykła wypowiedx może być ujęta za obrazę lub wulgaryzm.Sam sie dzisiaj przekonałem, że w trakcie 'swobodnej wypowiedzi' na sb, można nieświadomie złamać regulamin. Podkreślę to co pisałem na sb. Kolega Mars to jedna z ikon Ogam Popieram wniosek o odbanowanie Dzieki za takie słowa Aczkolwiek mam gdzies unbana ktorego pewnie dostalem za byle co, nie dostane to nie, trudnoGra i tak zdycha, a szeryf zerka zadko na forum wiec nikłe szanse ze zobaczy ten temat
DropShot Napisano 3 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Kwietnia 2016 Coś drygnie w temacie unbana dla marshala?
Gość Invisible_GoD Napisano 3 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Napisano 3 Kwietnia 2016 oczywiscie ze drygnie. UNBANA NIE BĘDZIE i to ostateczne moje słowo. Tyle razu ile marshal miał bana sciąganego na forum to nie wiem czy da sie to zliczyc. Dziekuje, zamykam
Rekomendowane odpowiedzi