marshall Napisano 28 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Moze ktos mi wytłumaczy za co dostalem bana na sb poł roku temu i jeszcze go dalej mam ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Invisible_GoD Napisano 28 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 To nie było pół roku temu tylko 2 miesiące temu. Natomiast powodem były wulgaryzmy. Co do zdjęcia blokady proszę pisac do deusx, ponieważ to już eNty ban w Pana wykonaniu i wątpie, że Administrator zgodzi się na odblokowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DropShot Napisano 5 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Proszę, żeby koledze dać szansę.Czasem zwykła wypowiedx może być ujęta za obrazę lub wulgaryzm.Sam sie dzisiaj przekonałem, że w trakcie 'swobodnej wypowiedzi' na sb, można nieświadomie złamać regulamin. Podkreślę to co pisałem na sb. Kolega Mars to jedna z ikon Ogam Popieram wniosek o odbanowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 11 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Proszę, żeby koledze dać szansę.Czasem zwykła wypowiedx może być ujęta za obrazę lub wulgaryzm.Sam sie dzisiaj przekonałem, że w trakcie 'swobodnej wypowiedzi' na sb, można nieświadomie złamać regulamin. Podkreślę to co pisałem na sb. Kolega Mars to jedna z ikon Ogam Popieram wniosek o odbanowanie Dzieki za takie słowa Aczkolwiek mam gdzies unbana ktorego pewnie dostalem za byle co, nie dostane to nie, trudnoGra i tak zdycha, a szeryf zerka zadko na forum wiec nikłe szanse ze zobaczy ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DropShot Napisano 3 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Coś drygnie w temacie unbana dla marshala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Invisible_GoD Napisano 3 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 oczywiscie ze drygnie. UNBANA NIE BĘDZIE i to ostateczne moje słowo. Tyle razu ile marshal miał bana sciąganego na forum to nie wiem czy da sie to zliczyc. Dziekuje, zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi