Jump to content

Dzień ekspedytora vol. 1

deusx

Recommended Posts

Dzień ekspedytora vol. 1

Witamy !

Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie, którego pomysłodawcą jest nebu.

Zasady są bardzo proste, od 16.01 od 0:00 będziemy zliczać wasze ekspedycje oraz zliczać w nich sumę zebranego trytu oraz deuteru.
Konkurs trwa do 17.01 do godziny 14:00.
Skrypt zliczający ekspedycję będzie dostępny w zakładce flota.

Zwróć uwagę, aby pierwszą ekspedycję wysłać już dzisiaj 15.01.2016 o godzinie np. 23:00, tak aby wróciła 16:01.2016 0:00 - czyli już w czasie regulaminowym konkursu. Liczymy tylko te floty, które wrócą w wyznaczonym czasie.

Konkurs obejmuje każde uniwersum z osobna.
Możliwy jest zapis tylko jednym kontem w osobnym temacie.

Nagrody: 

Dla graczy z 30 PTE
1 miejsce w ilości uzyskanego trytu: 300 astatów
1 miejsce w ilości uzyskanego deuteru: 300 astatów
2 miejsce w ilości uzyskanego trytu: 200 astatów
2 miejsce w ilości uzyskanego deuteru: 200 astatów
3 miejsce w ilości uzyskanego trytu: 100 astatów
3 miejsce w ilości uzyskanego deuteru: 100 astatów

Dla graczy z niższym niż 30 PTE
1 miejsce w ilości uzyskanego trytu: 300 astatów
1 miejsce w ilości uzyskanego deuteru: 300 astatów
2 miejsce w ilości uzyskanego trytu: 200 astatów
2 miejsce w ilości uzyskanego deuteru: 200 astatów
3 miejsce w ilości uzyskanego trytu: 100 astatów
3 miejsce w ilości uzyskanego deuteru: 100 astatów

Każdy biorący udział w konkursie dostanie 50% sumy zebranego przez siebie trytu!

Regulamin konkursu:
1. Możliwy jest udział tylko jednym kontem z dowolnego uniwersum.
2. Konkurs obejmuje uniwersum 5,7,8,9 każde z osobna.
3. Liczą się ekspedycję, które wrócą do nas w terminie od 16.01.2016 godzina 0:00 do 17.01.2016 godzina 14:00.
4. Historia wysłanych ekspedycji z podliczeniem surowców oraz trytu będzie dostępna w zakładce fota.
5. Aby wziąć udział w konkursie trzeba do 24h wpisać swoje dane w tym temacie (wzór dostępny w wątku)
6. Nagrody są wypisane w tym temacie pod nazwą "Nagrody".
7. Ogłoszenie wyników oraz rozdanie nagród nastąpi do 24h od zakończenia wyników.
8. Liczą się ekspedycje, które dotrą z powrotem do nas w wyznaczonym czasie w pkt. 3.

Miałem nie krytykować bo wkoncu jakiś konkurs ale jak tu nie krytykować ja Ty z każdym kolejnym postem ten konkurs robisz coraz smieszniejszy

Możliwy jest zapis tylko jednym kontem.

Dla graczy z 30 PTE
1 miejsce - w ilości uzyskanego trytu: 200 astatów
1 miejsce w ilości uzyskanego deuteru: 200 astatów

Dla graczy z niższym niż 30 PTE
1 miejsce - w ilości uzyskanego trytu: 200 astatów
1 miejsce w ilości uzyskanego deuteru: 200 astatów

Każdy biorący udział w konkursie dostanie 50% sumy zebranego przez siebie trytu!

Dlaczego niby nie można 2 kontami grać? W czym to przeszkadza jeśli są różne lvl pte.

Ponadto 200 astatów? Nie bądźmy śmieszni na u8 to jest 150 BLN więc całe nic w porównaniu z pierwotną wersja 400 BLN, Troche duża ta rozbieżność nieprawdaż? A trzeba przez 38h co godzinę słać expy więc nagroda w wysykości 150 BLN jest jak dla mnie marna...

A i jeszcze wyeliminowanie u9? dlaczego? 

Edited by destiny

Szkoda, że jednak nie będzie dodatkowego slotu :(

To na razie pierwsza edycja - powiedzmy beta, nic nie stoi na przeszkodzie aby druga pojawiła się na następy weekend. Wtedy już będziemy wiedzieli wszystko odnośnie problemów i zmian tego eventu.

Zwróć uwagę, aby pierwszą ekspedycję wysłać już dzisiaj 15.01.2016 o godzinie np. 23:00, tak aby wróciła 16:01.2016 0:00 - czyli już w czasie regulaminowym konkursu. Liczymy tylko te floty, które wrócą w wyznaczonym czasie.

Tu muszę się niestety nie zgodzić z Tobą. Ja wysłałem ekspedycję o 23:21 i wróciła o 0:21 czyli rzekomo w czasie trwania już konkursu. Myślałem że zaliczyło a tu proszę niespodzianką. Nie zaliczyło bo policzyło czas w w którym wysłałem flotę. Czyli 6 ekspedycji nie zostało zaliczonych.

Btw. Liczy czas wysłania floty na  ekspedycję a nie powrotu.

Edited by BeeBee

Zwracam tylko uwagę na taki błąd lub nie dopatrzenie ze strony administratora co jak zlicza, by w przyszłości jak będą "dzień ekspedytora v2" itd. żeby uniknąć nieporozumień. W konto ten event to taki "beta".

Konkurs obejmuje każde uniwersum z osobna.
Możliwy jest zapis tylko jednym kontem w osobnym temacie.

Czy nadal ten zapis obowiązuję ? Skoro już jest podzielone osobno na każde uni? Troche dziwne bo co ma wspólnego ze sobą konto na u8 i u5 czy jakimkolwiek innym uni?