deusx Napisano 15 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Dzień ekspedytora vol. 1 Witamy ! Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie, którego pomysłodawcą jest nebu. Zasady są bardzo proste, od 16.01 od 0:00 będziemy zliczać wasze ekspedycje oraz zliczać w nich sumę zebranego trytu oraz deuteru.Konkurs trwa do 17.01 do godziny 14:00.Skrypt zliczający ekspedycję będzie dostępny w zakładce flota. Zwróć uwagę, aby pierwszą ekspedycję wysłać już dzisiaj 15.01.2016 o godzinie np. 23:00, tak aby wróciła 16:01.2016 0:00 - czyli już w czasie regulaminowym konkursu. Liczymy tylko te floty, które wrócą w wyznaczonym czasie. Konkurs obejmuje każde uniwersum z osobna.Możliwy jest zapis tylko jednym kontem w osobnym temacie. Nagrody: Dla graczy z 30 PTE1 miejsce w ilości uzyskanego trytu: 300 astatów1 miejsce w ilości uzyskanego deuteru: 300 astatów2 miejsce w ilości uzyskanego trytu: 200 astatów2 miejsce w ilości uzyskanego deuteru: 200 astatów3 miejsce w ilości uzyskanego trytu: 100 astatów3 miejsce w ilości uzyskanego deuteru: 100 astatówDla graczy z niższym niż 30 PTE1 miejsce w ilości uzyskanego trytu: 300 astatów1 miejsce w ilości uzyskanego deuteru: 300 astatów2 miejsce w ilości uzyskanego trytu: 200 astatów2 miejsce w ilości uzyskanego deuteru: 200 astatów3 miejsce w ilości uzyskanego trytu: 100 astatów3 miejsce w ilości uzyskanego deuteru: 100 astatów Każdy biorący udział w konkursie dostanie 50% sumy zebranego przez siebie trytu! Regulamin konkursu:1. Możliwy jest udział tylko jednym kontem z dowolnego uniwersum.2. Konkurs obejmuje uniwersum 5,7,8,9 każde z osobna.3. Liczą się ekspedycję, które wrócą do nas w terminie od 16.01.2016 godzina 0:00 do 17.01.2016 godzina 14:00.4. Historia wysłanych ekspedycji z podliczeniem surowców oraz trytu będzie dostępna w zakładce fota.5. Aby wziąć udział w konkursie trzeba do 24h wpisać swoje dane w tym temacie (wzór dostępny w wątku)6. Nagrody są wypisane w tym temacie pod nazwą "Nagrody".7. Ogłoszenie wyników oraz rozdanie nagród nastąpi do 24h od zakończenia wyników.8. Liczą się ekspedycje, które dotrą z powrotem do nas w wyznaczonym czasie w pkt. 3. BlackBlue dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MontyPajton Napisano 15 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 ale rozumiem, że PTE juz nie ma znaczenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jest aż 6 nagród dla jednego uniwersum, PTE w tej przynajmniej edycji nie będzie miało znaczenia.Zapomniałem dodać nagrodę dla każdego, uzupełniona już w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Jedak zmienimy lekko zasady, PTE będzie wzięte pod uwagę i konkurs obejmie całe ogam.online, nie każde uniwersum z osobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 15 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 i co z u9 ?na u9 jest max 28 pte, na pozostałych uni jest sporo graczy z pte 29. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 15 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Miałem nie krytykować bo wkoncu jakiś konkurs ale jak tu nie krytykować ja Ty z każdym kolejnym postem ten konkurs robisz coraz smieszniejszy Możliwy jest zapis tylko jednym kontem. Dla graczy z 30 PTE1 miejsce - w ilości uzyskanego trytu: 200 astatów1 miejsce w ilości uzyskanego deuteru: 200 astatówDla graczy z niższym niż 30 PTE1 miejsce - w ilości uzyskanego trytu: 200 astatów1 miejsce w ilości uzyskanego deuteru: 200 astatów Każdy biorący udział w konkursie dostanie 50% sumy zebranego przez siebie trytu! Dlaczego niby nie można 2 kontami grać? W czym to przeszkadza jeśli są różne lvl pte.Ponadto 200 astatów? Nie bądźmy śmieszni na u8 to jest 150 BLN więc całe nic w porównaniu z pierwotną wersja 400 BLN, Troche duża ta rozbieżność nieprawdaż? A trzeba przez 38h co godzinę słać expy więc nagroda w wysykości 150 BLN jest jak dla mnie marna... A i jeszcze wyeliminowanie u9? dlaczego? Edytowane 15 Stycznia 2016 przez destiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MontyPajton Napisano 15 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 MontyPajton poleca obejrzeć " Monty Pajton- Ministerstwo Głupich Kroków":) Luzu chłopaki, albo konkurs będzie albo nie będzie, albo sie weźmie udzial albo sie nie weźmie. ja w ten czas pofarmie a wy ślijcie ekspy by zyskac 150bln dexu;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Winiu masz rację, zmiana regulaminu już mam nadzieję ostatnia, konkurs obejmuje każde uniwesum z osobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Ostatnia już myślę zmiana, tym razem nagród. Za namową nebu nagrody obecnie są zwiększone do 300/200/100, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 15 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Szkoda, że jednak nie będzie dodatkowego slotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatteoSartori Napisano 15 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 a czy dla ludzi co w piatki naduzywaja alkochol bo mają wkoncu dzien wolny + sobota bo to tez dzien pijaka bedzie z tego tytułu jakis bonus? przeciez ja dzis o 23 to juz bede człowkieku w 7 niebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Stycznia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Szkoda, że jednak nie będzie dodatkowego slotu To na razie pierwsza edycja - powiedzmy beta, nic nie stoi na przeszkodzie aby druga pojawiła się na następy weekend. Wtedy już będziemy wiedzieli wszystko odnośnie problemów i zmian tego eventu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość imperator61 Napisano 15 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 A moje pytanie, w jaki sposób przedstawić swoje wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 15 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 A moje pytanie, w jaki sposób przedstawić swoje wyniki?będzie skrypt podobnie jak w dniu farmeraa zgłoszenia będą w osobnym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość imperator61 Napisano 15 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 OK nebu dojrzałem już osobny link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 16 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Zwróć uwagę, aby pierwszą ekspedycję wysłać już dzisiaj 15.01.2016 o godzinie np. 23:00, tak aby wróciła 16:01.2016 0:00 - czyli już w czasie regulaminowym konkursu. Liczymy tylko te floty, które wrócą w wyznaczonym czasie. Tu muszę się niestety nie zgodzić z Tobą. Ja wysłałem ekspedycję o 23:21 i wróciła o 0:21 czyli rzekomo w czasie trwania już konkursu. Myślałem że zaliczyło a tu proszę niespodzianką. Nie zaliczyło bo policzyło czas w w którym wysłałem flotę. Czyli 6 ekspedycji nie zostało zaliczonych. Btw. Liczy czas wysłania floty na ekspedycję a nie powrotu. Edytowane 16 Stycznia 2016 przez BeeBee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 16 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 zgadzam sie z przedmowcą...ale..wszystkim nie zaliczyło, wiec niema co kruszyć kopii o to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 16 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Zwracam tylko uwagę na taki błąd lub nie dopatrzenie ze strony administratora co jak zlicza, by w przyszłości jak będą "dzień ekspedytora v2" itd. żeby uniknąć nieporozumień. W konto ten event to taki "beta". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Skrypt powinien już zliczac wszystko poprawnie, proszę o potwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 16 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 ciężko potwierdzić coś co miało miejsce tylko w pierwszej godzinie zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 16 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Możesz zobaczyć w historii lotu ekspedycji. Mi się pojawiły te które wysłałem tak jak zalecał deusx. Żeby wróciły tuż po północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 16 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 tak działa już poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzisLG Napisano 16 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 aaa przepraszam...pojawiło sie 6 brakujących expow..działa poprawnie...potwierdzam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Konkurs obejmuje każde uniwersum z osobna.Możliwy jest zapis tylko jednym kontem w osobnym temacie. Czy nadal ten zapis obowiązuję ? Skoro już jest podzielone osobno na każde uni? Troche dziwne bo co ma wspólnego ze sobą konto na u8 i u5 czy jakimkolwiek innym uni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 17 Stycznia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Nebu ci to tlumaczyl. Nie mozesz wygrac na kazdym uni nalogowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi