bamboocha Napisano 13 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwca 2010 Ja mam takie pytanie jak wyglada sprawa niszczenia ksiezyca z obrona. Czy jezeli zabunkruje sie na nim i ktos wysle GSy z misja niszcz to najpierw uderza w obrone, a potem dopiero ksiezyc czy moga go zniszczyc od razu. Jak to wyglada ??
Neriel Napisano 13 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwca 2010 Musza pokonac obrone - jesli jej nie pokonaja to wroca (albo i nie) nie niszczac ksiezyca
Pocikola Napisano 13 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwca 2010 Wyglada to tak Wysylasz GS na moona z obrona Wtedy nastepuje zwykla walka gdy GS'y wygrywaja z obrona ( wygrywasz walke ) to te gs'y ktore zostaly po walce przystepuja do ataku i tylko z nich liczy sie % na zniszczenie moona a nie z tych ktore byly przed walka.
bamboocha Napisano 13 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 13 Czerwca 2010 A czy zabunkrowanie na moonie jest dozwolone, bo nie mozna go atakowac rakietami miedzyplanetarnymi.
HEROS Napisano 13 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwca 2010 Mozna posiadac bunkier na moonie [ Dodano: Nie 13 Cze, 2010 ]A ze nie mozna go atakowac rakietami to jest takie utrudnienie
bamboocha Napisano 13 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Napisano 13 Czerwca 2010 Oki juz wszystko wiem mozna zamknac.
Necris Napisano 9 Lipca 2010 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2010 SIema eniu ja zaczolem dzis mam juz 7k pkt (7000 pkt jak ktos niewie)idzie mi dobrze moona niemam nikt mnie nieatakowal i jestem na uni 4 [ Dodano: Pia 09 Lip, 2010 ]mam zato moona sorka moony na 2 uni niebuduje obrony bo moim zdaniem sie nieoplaca zabardzo jak dalem zeby na monie sie budowalo 2000 czy iles wyrutni trwalo to niby 2 lata to mnie potem zniechecilo zabardzo do obrony na monie zreszta zniszczyc moona moze tylko takwiec duza technologia bojowa opancerzenie rozwuj grawintonow i jeszcze cos i po monie nawet z obronajak dobre masz technologie to moze byc tak ze 2 gs moga zniszczyc np:2k wyrzutnioczywiscie jak ma sie dobre technologie [ Dodano: Pia 09 Lip, 2010 ]sorka mozecie niezrozumiec o ktore wyrzutnie chodzichodzilo mi o wyrzutnie rakiet
Rekomendowane odpowiedzi