bamboocha Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Ja mam takie pytanie jak wyglada sprawa niszczenia ksiezyca z obrona. Czy jezeli zabunkruje sie na nim i ktos wysle GSy z misja niszcz to najpierw uderza w obrone, a potem dopiero ksiezyc czy moga go zniszczyc od razu. Jak to wyglada ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neriel Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Musza pokonac obrone - jesli jej nie pokonaja to wroca (albo i nie) nie niszczac ksiezyca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pocikola Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Wyglada to tak Wysylasz GS na moona z obrona Wtedy nastepuje zwykla walka gdy GS'y wygrywaja z obrona ( wygrywasz walke ) to te gs'y ktore zostaly po walce przystepuja do ataku i tylko z nich liczy sie % na zniszczenie moona a nie z tych ktore byly przed walka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamboocha Posted June 13, 2010 Author Report Share Posted June 13, 2010 A czy zabunkrowanie na moonie jest dozwolone, bo nie mozna go atakowac rakietami miedzyplanetarnymi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEROS Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Mozna posiadac bunkier na moonie [ Dodano: Nie 13 Cze, 2010 ]A ze nie mozna go atakowac rakietami to jest takie utrudnienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bamboocha Posted June 13, 2010 Author Report Share Posted June 13, 2010 Oki juz wszystko wiem mozna zamknac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necris Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 SIema eniu ja zaczolem dzis mam juz 7k pkt (7000 pkt jak ktos niewie)idzie mi dobrze moona niemam nikt mnie nieatakowal i jestem na uni 4 [ Dodano: Pia 09 Lip, 2010 ]mam zato moona sorka moony na 2 uni niebuduje obrony bo moim zdaniem sie nieoplaca zabardzo jak dalem zeby na monie sie budowalo 2000 czy iles wyrutni trwalo to niby 2 lata to mnie potem zniechecilo zabardzo do obrony na monie zreszta zniszczyc moona moze tylko takwiec duza technologia bojowa opancerzenie rozwuj grawintonow i jeszcze cos i po monie nawet z obronajak dobre masz technologie to moze byc tak ze 2 gs moga zniszczyc np:2k wyrzutnioczywiscie jak ma sie dobre technologie [ Dodano: Pia 09 Lip, 2010 ]sorka mozecie niezrozumiec o ktore wyrzutnie chodzichodzilo mi o wyrzutnie rakiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts