Gość Jankes90 Napisano 26 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Października 2015 Witam wszystkich. Jak wszystkim wiadomo, od wczoraj serwer był nieczynny z powodów technicznych. Niestety jednak administracja najwyraźniej po raz kolejny zawaliła sprawę- uruchomili serwer nie powiadamiając wcześniej graczy, ani nie załączając blokady lotów floty do czasu zalogowania (albo chociaż do późniejszej godziny), co za tym idzie? Winiowi recki pękają z przepychu. Zezłomował moją flotę (i zapewne nie tylko). Dlatego wnoszę o zwrot floty przez winę administracji. Cytuj
Winiu Napisano 26 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Października 2015 Tylko Twoją, niestety więcej flot nie było, wszyscy się obudzili i podnieśli je Cytuj
Leonardo_da_Vinci Napisano 26 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Października 2015 Ja nawet nie będę tego komentował, bo mi się nie chce klikać powiem tylko iż powoli zaczynam się zastanawiać nad dłuugim urlopem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi