Guest Jankes90 Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Witam wszystkich. Jak wszystkim wiadomo, od wczoraj serwer był nieczynny z powodów technicznych. Niestety jednak administracja najwyraźniej po raz kolejny zawaliła sprawę- uruchomili serwer nie powiadamiając wcześniej graczy, ani nie załączając blokady lotów floty do czasu zalogowania (albo chociaż do późniejszej godziny), co za tym idzie? Winiowi recki pękają z przepychu. Zezłomował moją flotę (i zapewne nie tylko). Dlatego wnoszę o zwrot floty przez winę administracji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Tylko Twoją, niestety więcej flot nie było, wszyscy się obudzili i podnieśli je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Ja nawet nie będę tego komentował, bo mi się nie chce klikać powiem tylko iż powoli zaczynam się zastanawiać nad dłuugim urlopem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts