SonGoku Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Października 2015 To bardziej pytanie niż zgłoszenie błędu, ale wygląda mi na błąd. http://zapodaj.net/97a41cd578742.jpg.html Pojawił się ostatnim razem, gdy Deus coś "naprawiał", żeby nie było problemów z ciągłością logowań. Być może miało to polegać na tym, że żeby z czymś nie było problemu, to należało to usunąć. Nie mniej jednak nie sądzę, by tak faktycznie było, ponieważ zostały poprzednie tabelki w ustawieniach jak choćby ta: "Aktywność" - widoczna zresztą na powyższym zrzucie ekranu. Cytuj
BlackBlue Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Października 2015 Przeczytaj ostatnie odpowiedzi w temacie. Najlepiej moje i deusx. http://forum.ogam.online/topic/20622-błąd-aktywności-ciągłości-logowań/ Ps. I nie łudź się że coś administrator zrobi. Pozdrawiam. Cytuj
MOCZAR Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Października 2015 Aktywnosć wam spadła i nie ma ja mam tak: Aktywność Poziom 3/4 Aktywny 12d 12h 12m 46s / 30 dni Nagroda Nazwa użytkownika Joyek Zmień Cytuj
deusx Napisano 14 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Października 2015 Liczniki działały przez cały okres prawidłowo, gracze, którzy mieli osiągnięty poziom aktywności 3/4 mieli jednak inne oznaczenie w bazie (ze względu na przepisanie całości skryptu teraz jest inne).Sam skrypt również w ustawianich był przepisany, dlatego nie wyświetlało wartości dla owych graczy, jak i po osiągnięciu czasu 30 dni też nie przyznawało nagrody - jednak to nie przepadnie, teraz po ostatniej już aktualizacji wyświetlą wam się poprawne czasy oraz w razie spełnienia warunków przyzna wam nagrodę. Ponadto na każdym uni każdy gracz otrzymuje zupełnie darmowo wartość maksymalnej narody za aktywność, jako przeprosiny, ale też z powodów statystycznych, żeby już nie grzebać przy tych czasach. Podsumowywując, od teraz w końcu będzie już wszystko ok, dla wszystkich. Cytuj
Leonardo_da_Vinci Napisano 14 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Października 2015 Liczniki działały przez cały okres prawidłowo, gracze, którzy mieli osiągnięty poziom aktywności 3/4 mieli jednak inne oznaczenie w bazie (ze względu na przepisanie całości skryptu teraz jest inne).Sam skrypt również w ustawianich był przepisany, dlatego nie wyświetlało wartości dla owych graczy, jak i po osiągnięciu czasu 30 dni też nie przyznawało nagrody - jednak to nie przepadnie, teraz po ostatniej już aktualizacji wyświetlą wam się poprawne czasy oraz w razie spełnienia warunków przyzna wam nagrodę. Ponadto na każdym uni każdy gracz otrzymuje zupełnie darmowo wartość maksymalnej narody za aktywność, jako przeprosiny, ale też z powodów statystycznych, żeby już nie grzebać przy tych czasach. Podsumowywując, od teraz w końcu będzie już wszystko ok, dla wszystkich. jakoś nie widzę tych surowców u mnie w banku, chyba że ślepy jestem w co wątpię. Cytuj
Brasilass Napisano 14 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Października 2015 Teraz już wszystko będzie ok hahahaha już to widzę... Cytuj
MOCZAR Napisano 14 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Października 2015 Podsumowywując, od teraz w końcu będzie już wszystko ok, dla wszystkich.o to może mi Shoutbox wróci Cytuj
Visus Napisano 22 Października 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Października 2015 9 dni za nami, a ani w banku ani w naszych kochanych zestawikach sklepowych nic nie rośnie... No jak przykro... ALE WSZYSTKO JEST OKEJ ! Cytuj
SonGoku Napisano 25 Października 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Października 2015 U mnie problem został jakiś czas temu rozwiązany, więc temat w sumie do zamknięcia, ale znów ciągłość logowań szlag trafi przez awarię serwera -.- I to kur..de znowu wtedy, gdy miałem ponad 20 dni.. to jest po prostu żenujące. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi