Jump to content

Recommended Posts

Posted

To bardziej pytanie niż zgłoszenie błędu, ale wygląda mi na błąd.

http://zapodaj.net/97a41cd578742.jpg.html

Pojawił się ostatnim razem, gdy Deus coś "naprawiał", żeby nie było problemów z ciągłością logowań. Być może miało to polegać na tym, że żeby z czymś nie było problemu, to należało to usunąć. Nie mniej jednak nie sądzę, by tak faktycznie było, ponieważ zostały poprzednie tabelki w ustawieniach jak choćby ta: "Aktywność" - widoczna zresztą na powyższym zrzucie ekranu.

Posted

Aktywnosć wam spadła i nie ma  ;D

ja mam tak:

Aktywność Poziom 3/4 
Aktywny 12d 12h 12m 46s / 30 dni
Nagroda  Nazwa użytkownika Joyek Zmień
Posted

Liczniki działały przez cały okres prawidłowo, gracze, którzy mieli osiągnięty poziom aktywności 3/4 mieli jednak inne oznaczenie w bazie (ze względu na przepisanie całości skryptu teraz jest inne).

Sam skrypt również w ustawianich był przepisany, dlatego nie wyświetlało wartości dla owych graczy, jak i po osiągnięciu czasu 30 dni też nie przyznawało nagrody - jednak to nie przepadnie, teraz po ostatniej już aktualizacji wyświetlą wam się poprawne czasy oraz w razie spełnienia warunków przyzna wam nagrodę.

Ponadto na każdym uni każdy gracz otrzymuje zupełnie darmowo wartość maksymalnej narody za aktywność, jako przeprosiny, ale też z powodów statystycznych, żeby już nie grzebać przy tych czasach.

Podsumowywując, od teraz w końcu będzie już wszystko ok, dla wszystkich.

Posted

Liczniki działały przez cały okres prawidłowo, gracze, którzy mieli osiągnięty poziom aktywności 3/4 mieli jednak inne oznaczenie w bazie (ze względu na przepisanie całości skryptu teraz jest inne).

Sam skrypt również w ustawianich był przepisany, dlatego nie wyświetlało wartości dla owych graczy, jak i po osiągnięciu czasu 30 dni też nie przyznawało nagrody - jednak to nie przepadnie, teraz po ostatniej już aktualizacji wyświetlą wam się poprawne czasy oraz w razie spełnienia warunków przyzna wam nagrodę.

Ponadto na każdym uni każdy gracz otrzymuje zupełnie darmowo wartość maksymalnej narody za aktywność, jako przeprosiny, ale też z powodów statystycznych, żeby już nie grzebać przy tych czasach.

jakoś nie widzę tych surowców u mnie w banku, chyba że ślepy jestem w co wątpię. 

Posted

o to może mi Shoutbox wróci  :D

• 2 weeks later...
Posted

U mnie problem został jakiś czas temu rozwiązany, więc temat w sumie do zamknięcia, ale znów ciągłość logowań szlag trafi przez awarię serwera -.- I to kur..de znowu wtedy, gdy miałem ponad 20 dni.. to jest po prostu żenujące.