Czartoryski Napisano 28 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Winiu w pełni legalnie zezłomował. Ochrona graczy skończyła się o 18 wiec po 18 mógł złomować. Nie wiem jakim prawem ktokolwiek żąda od niego oddania surowców.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Nie rozumiem dlaczego deusowi robisz pod górkę? Był błąd serwera - gdyby błędu nie było, to floty byś kolesiowi nie zezłomował. W związku z powyższym walkę twoją z autorem tematu należy uznać za niebyłą, czyli taką, która nie miała miejsca, a tym samym zwrócić wszelkie surowce. Był błąd serwera. Błąd został naprawiony, została załączona ochrona na x godzin.Ochrona mineła , flotę zezłomowałem. Nie widzę tu mojej winy. hhsnake0 i zdzisLG dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Był błąd serwera. Błąd został naprawiony, została załączona ochrona na x godzin.Ochrona mineła , flotę zezłomowałem. Nie widzę tu mojej winy. Bo nie ma winy. Tak samo jak ostatnio deus dal za krotki czas a ja po odczekaniu walnalem Brodiego i jeszcze kogos. Winny jest tylko deus I nie wysylaj zadnych strat czy czegoś. Jego wina i niech sam sobie odbiera choc i tak nie ma prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi