Czartoryski Napisano 28 Września 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Września 2015 Winiu w pełni legalnie zezłomował. Ochrona graczy skończyła się o 18 wiec po 18 mógł złomować. Nie wiem jakim prawem ktokolwiek żąda od niego oddania surowców.... Cytuj
Winiu Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Września 2015 W dniu 28.09.2015 o 21:06, SonGoku napisał: Nie rozumiem dlaczego deusowi robisz pod górkę? Był błąd serwera - gdyby błędu nie było, to floty byś kolesiowi nie zezłomował. W związku z powyższym walkę twoją z autorem tematu należy uznać za niebyłą, czyli taką, która nie miała miejsca, a tym samym zwrócić wszelkie surowce. Był błąd serwera. Błąd został naprawiony, została załączona ochrona na x godzin.Ochrona mineła , flotę zezłomowałem. Nie widzę tu mojej winy. zdzisLG i hhsnake0 dodali reakcje 2 Cytuj
Revenge ツ Napisano 29 Września 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Września 2015 W dniu 29.09.2015 o 13:44, Winiu napisał: Był błąd serwera. Błąd został naprawiony, została załączona ochrona na x godzin.Ochrona mineła , flotę zezłomowałem. Nie widzę tu mojej winy. Bo nie ma winy. Tak samo jak ostatnio deus dal za krotki czas a ja po odczekaniu walnalem Brodiego i jeszcze kogos. Winny jest tylko deus I nie wysylaj zadnych strat czy czegoś. Jego wina i niech sam sobie odbiera choc i tak nie ma prawa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi