Leonardo_da_Vinci Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 (edytowane) Witam, Skoro Pan szanowny Admin, właściciel tejże gry ma dosyć ( przynajmniej z tego co piszą gracze ) zwracam się z zapytaniem do jaśnie panującego o możliwość zakupu tego całego projektu. Doświadczenie z kierowania takowym mam i daje gwarancje iż projekt będzie się rozwijał. Więc czekam na propozycję deusx, tylko proszę nie przesadzaj z ceną gdyż moje poczucie humoru jest ograniczone mimo wszystko. O taki prezent na 40 urodziny może sobie zrobię W końcu na starość trzeba się czymś zająć Edytowane 24 Września 2015 przez Cichy_Bob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Dwóch już kupić chciało, to posty zostały skasowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 25 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Zaproponowałem deusowi 40.000 zł. Jednak nie chciał ze mną rozmawiać. Na PW nie odpisuje. Teraz serwis nie jest wart 1/4 tej sumy a mija miesiąc od mojej propozycji.... Deusx albo jest głupi albo woli aby ogam.online padło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 25 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Hmmm.....no cóż, nie mam pytań masakra jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 25 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 On po prostu jest glupi i tyle. Skoro kasa wpływa za nic nie robienie to po co ma sprzedawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stopek111 Napisano 25 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Jak wala astaty to tak dalej bedzie i tyle ..... BlackBlue dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 25 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Jak wala astaty to tak dalej bedzie i tyle .....Otóż to. Ale jak ich do tego przekonać żeby nie kupowali aststow... Przecież oni chcą byc w top. To najważniejsze!... Fajnie mi sie tu gra, albo lepiej zabrzmi grało, ale chyba czas stąd uciekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi