Leonardo_da_Vinci Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 (edited) Witam, Skoro Pan szanowny Admin, właściciel tejże gry ma dosyć ( przynajmniej z tego co piszą gracze ) zwracam się z zapytaniem do jaśnie panującego o możliwość zakupu tego całego projektu. Doświadczenie z kierowania takowym mam i daje gwarancje iż projekt będzie się rozwijał. Więc czekam na propozycję deusx, tylko proszę nie przesadzaj z ceną gdyż moje poczucie humoru jest ograniczone mimo wszystko. O taki prezent na 40 urodziny może sobie zrobię W końcu na starość trzeba się czymś zająć Edited September 24, 2015 by Cichy_Bob Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenrir Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Dwóch już kupić chciało, to posty zostały skasowane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhsnake0 Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Zaproponowałem deusowi 40.000 zł. Jednak nie chciał ze mną rozmawiać. Na PW nie odpisuje. Teraz serwis nie jest wart 1/4 tej sumy a mija miesiąc od mojej propozycji.... Deusx albo jest głupi albo woli aby ogam.online padło.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Posted September 25, 2015 Author Report Share Posted September 25, 2015 Hmmm.....no cóż, nie mam pytań masakra jakaś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackBlue Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 On po prostu jest glupi i tyle. Skoro kasa wpływa za nic nie robienie to po co ma sprzedawać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stopek111 Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Jak wala astaty to tak dalej bedzie i tyle ..... BlackBlue 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackBlue Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 Jak wala astaty to tak dalej bedzie i tyle .....Otóż to. Ale jak ich do tego przekonać żeby nie kupowali aststow... Przecież oni chcą byc w top. To najważniejsze!... Fajnie mi sie tu gra, albo lepiej zabrzmi grało, ale chyba czas stąd uciekać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts