Hayate Napisano 4 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 (edytowane) Wiatm jest juz dzis 4 wrzesnia godzina 23:41 w tym momecie czyli ponad 24 godziny od podania wygranych liczb i nie ma wygranych ani nagród...prosze o jakies ruchy nawet nie sprawdzałem czy wygrałem ale miło by było gdyby taka lista powstałapozdro zacisnac poslady i nauczyc sie czytac.... Edytowane 6 Września 2015 przez Hayate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin3 Napisano 4 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Tak to jest jak GO odeszli, pkt od 2dni nie sa nawet zaaktualizowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 prosze o jakies róchypozdroA ja proszę idź do szkoły albo kup słownik... To aż razi po oczach.... Ps. Co do lotto to zapomnij. Deusx i tak ma to wszystko gdzieś. Chciał sam to prowadzić i widac efekty tej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolRadom Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 (edytowane) Wiatm jest juz dzis 4 wrzesnia godzina 23:41 w tym momecie czyli ponad 24 godziny od podania wygranych liczb i nie ma wygranych ani nagród...prosze o jakies róchy nawet nie sprawdzałem czy wygrałem ale miło by było gdyby taka lista powstałapozdro Z przykrością stwierdzam, że twoja wypowiedź jes niezrozumiała. W poście składającym się z ponad 35 wyrazów nie zastosowałeś ani jednego znaku interpunkcyjnego. Jeżeli chcesz aby twój komunikat został potraktowany poważnie musisz stosować się do zasad pisowni, tym bardziej, że jest on skierowany do Administracji serwisu. Staraj się unikać zdań wielokrotnie złożonych oraz błędów ortograficznych. Pamiętaj, że kultura słowa pisanego jest równie ważna jak ta stosowana w komunikacji werbalnej. Co do lotto:Najprawdopodobniej po rezygnacji Team'u nie ma chętnych do prowadzenia tego konkursu. P.S.Jeżeli zwracasz się do kogoś z jakąkolwiek prośbą nie używaj słów typu "Pozdro". Wyobraź sobię urzędnika, który widzi podanie zakończone stwierdzeniem: "Miło by było gdybyście coś z tym zrobili, pozdro nara". Wygląda to śmiesznie i nie świadczy najlepiej o kulturze petenta. Edytowane 5 Września 2015 przez KarolRadom BeRnI, Winiu i hhsnake0 dodali reakcje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Wiedziałem, że Karol napisze swój kolejny wykład. Co do lotto, spodziewaj się go gdzieś za miesiąc, deusx teraz robi dla nas panel z newsami czy coś takiego hhsnake0 i Winiu dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DropShot Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Napisano dziś, 09:14Hayate, dnia 04 Wrze 2015 - 23:42, napisał:Wiatm jest juz dzis 4 wrzesnia godzina 23:41 w tym momecie czyli ponad 24 godziny od podania wygranych liczb i nie ma wygranych ani nagród...prosze o jakies róchy nawet nie sprawdzałem czy wygrałem ale miło by było gdyby taka lista powstałapozdroZ przykrością stwierdzam, że twoja wypowiedź jes niezrozumiała. W poście składającym się z ponad 35 wyrazów nie zastosowałeś ani jednego znaku interpunkcyjnego. Jeżeli chcesz aby twój komunikat został potraktowany poważnie musisz stosować się do zasad pisowni, tym bardziej, że jest on skierowany do Administracji serwisu. Staraj się unikać zdań wielokrotnie złożonych oraz błędów ortograficznych. Pamiętaj, że kultura słowa pisanego jest równie ważna jak ta stosowana w komunikacji werbalnej.Co do lotto:Najprawdopodobniej po rezygnacji Team'u nie ma chętnych do prowadzenia tego konkursu.P.S.Jeżeli zwracasz się do kogoś z jakąkolwiek prośbą nie używaj słów typu "Pozdro". Wyobraź sobię urzędnika, który widzi podanie zakończone stwierdzeniem: "Miło by było gdybyście coś z tym zrobili, pozdro nara". Wygląda to śmiesznie i nie świadczy najlepiej o kulturze petenta. a kim ty jesteś, żeby upominac?Każdy pisze jak potrafi. Deus ogłosił ponowny start lotto i ma wyebane na zrealizowanie wyników, to sie kolega dopomina. Sam walisz literówki w poście a masz czelnośc zwracac uwagę. Konkurs niby miał wystartowac od nowa a dzisiaj jest2 albo 3 dni po losowaniu i nadal nie ma wygranych. Post dotyczył opieszałości i swoje uwagi sobie zachowaj dla siebie, bo spamujesz i posty sobie nabijasz. BlackBlue dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 ja tam widze że wygrani są.Leoś zainwestuj w okulary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DropShot Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 (edytowane) Napisano dziś, 19:54 ja tam widze że wygrani są. Leoś zainwestuj w okulary. no są, ale wstawione pewnie przed chwilą, bo jest 20'sta a dzisiaj po 18 nie było. Mamy 5 wrzesień a losowanie było 3 chyba. Ma koleś wyebane na całą grę i taki wniosek.A taki karol z radomia swoje głupie mądrości wypisuje edit Grupa: Administrator Całość postów: 9230 Rejestracja: pon, 25 maj 09 Ostatnio: Poza forum 03 wrz 2015 04:38 pajacowanie admina przerosło juz wszelkie granice wyrozumiałości. Jest po grze, trzeba szukac innego serwera lub innej formy rozrywki. WOT jest alternatywą Edytowane 5 Września 2015 przez ino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 5 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Leos kazdy Ci mowil ze dawno masz stad spierdzielac to co tu jeszcze robisz ? CIĄG STAD i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hayate Napisano 5 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 (edytowane) [wymoderowano] //warn za obraze i spam//deusx Edytowane 8 Września 2015 przez deusx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 6 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 (edytowane) Hayate wbij sobie na u5 i pogadamy inaczejm przyszedles niewiwdomo skad i.myslisz ze rozumy pozjadałes a zwykly pionek z ciebie. Edytowane 6 Września 2015 przez Revenge ツ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hayate Napisano 6 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 (edytowane) lol pionek...gram tu 4 lata, nie latam i nie pi***ole na prawo i lewo jak ty...to nie znaczy ze ty pionek nie jestes xDtopke wbiłes graty xD steka masz graty.... jak dla mnie to taki sam z ciebie człowiek jak z kazdego innego "pionka " Edytowane 16 Września 2015 przez Hayate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARAB Napisano 8 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Pytanie do Dexa teraz lotto bedzie raz na miesiac rozgrywane??? Wez sie chlopie ogarnij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 8 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Zobaczycie lotto od deusxa jak świnia niebo hhsnake0 i zdzisLG dodali reakcje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi