hhsnake0 Napisano 3 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Cześć Wieje nudą na forum - nie wiadomo czemu To pochwalę się moją dziarką, którą zrobiłem sobie wczoraj Jest to połowa pracy, za 3 tygonie zabuduję resztę łydki Chwalcie się swoimi dziarkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 3 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 ładna dziara. ja sobie wydziarałem na szyi imię córki jak się urodziła. http://oi57.tinypic.com/30tky6t.jpg Teraz szukam kogoś kto mi wydziara na nodze to: http://naszetatuaze.pl/tatuaz/2365/czesci-ciala-2799_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vrael Napisano 3 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 @hhsnake0 za***ista dziara, sam sobie od dluzszego planuje wytatuowac lydke. Wrzuc zdjecie jak bedzie praca skonczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 7 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Tak jak mówiłem, czekała mnie jeszcze jedna sesja.Wczoraj wymęczyłem się 10 godzin, jednak wydaje mi się że było warto Oto mój nowy nabytek. http://s2.ifotos.pl/mini/12jpg_sherqxh.jpg http://s5.ifotos.pl/mini/22jpg_sherqxn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopelma Napisano 8 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Osobiscie nie jestem zwolennikiem dziar ale musze szczerze przyznac ze Twoja robi wrazenie - zarabisty motyw patriotyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 8 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Osobiscie nie jestem zwolennikiem dziar ale musze szczerze przyznac ze Twoja robi wrazenie - zarabisty motyw patriotyczny Ja tak samo uwazam ze to szpeci bo zawsze tylko dziary mialy jakies dresy i moze to tak przyjete i odrzucaja napisy na rekach cos forever albo nie wiem ... a to naprawde konkret robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 8 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Ja tak samo uwazam ze to szpeci bo zawsze tylko dziary mialy jakies dresy i to jest właśnie głupie myślenie osób które myślą że jak ktoś jest wydziarany to jest odrazu kryminalistą... Ja wam powiem że tatuowanie się wciąga max, i gdyby mnie było stać to wydziarał bym się cały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 8 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 (edytowane) Moje zdanie jest takie że dziara szpeci, jedyne co dopuszczam to taka jaką ja mam. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=952914448074841&set=a.450059748360316.108680.100000688850301&type=3&theater Imiona dzieci są OK, w końcu do końca życia będą Twoimi dziećmi. Dziewczyny, żony, motywy, kluby wszystko może się zmienić, a dzieci nigdy Edytowane 8 Października 2015 przez Cichy_Bob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 8 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 (edytowane) To prawda, że w Polsce dalej istnieje stereotyp że tatuaż robi sobie dres - kryminalista.Ja swój projekt przemyslalem w każdym calu. I tylko ja wiem co dana cześć mojego tatuażu ma symbolizować.A motyw małego powstanca i Polski Walczącej jest dla mnie bardzo ważny, bo jako patriota w ciężkich chwilach będę bronił tego co bronili nasi dziadkowie - wtedy mali powstańcy.Nie obchodzi mnie to, że ktoś będzie o mnie myślał jak o kryminaliscie, ważne co myślę ja i co sobą reprezentuje. I chciałbym aby było wielu takich jak ja, że nie pomyślą o ucieczce a staną ramię w ramię jeśli będzie taka potrzeba.Jest jeszcze jeden projekt, który zrobię jednak to dopiero za ok. 6 lat Edytowane 8 Października 2015 przez hhsnake0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 8 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 To prawda, że w Polsce dalej istnieje stereotyp że tatuaż robi sobie dres - kryminalista. Ja swój projekt przemyslalem w każdym calu. I tylko ja wiem co dana cześć mojego tatuażu ma symbolizować.A motyw małego powstanca i Polski walczącej jest dla mnie bardzo ważny, bo jako patriota w ciężkich chwilach będę bronił tego co bronili nasi dziadkowie - wtedy mali powstańcy. Nie obchodzi mnie to, że ktoś będzie o mnie myślał jak o kryminaliscie, ważne co myślę ja i co sobą reprezentuje. I chciałbym aby było wielu takich jak ja, że nie pomyślą o ucieczce a staną ramię w ramię jeśli będzie taka potrzeba. Jest jeszcze jeden projekt, który zrobię jednak to dopiero za ok. 6 lat Każdy ma prawo do własnego zdania. Ja (zaznaczę iż z wykształcenia jestem mgr.historii) uważam iż powstańcy byli nienormalni, dowódców tego zbiorowego samobójstwa, oraz morderstwa (bo tylko tak można nazwać wydawanie rozkazów dzieciom w wieku 7-14 lat przez co dzieci te ginęły) postawił bym przed sądem wojennym i takiej dziary bym sobie w życiu nie zrobił. Jednakże szanuje to że Ty uważasz inaczej takie Twoje prawo, skoro dobrze się z tym czujesz Twoja sprawa nic mi ani nikomu innemu do tego. Zaznaczam iż opis ten jest moim osobistym odczuciem dotyczącym Powstania Warszawskiego. Nie ma na celu obrazy osób które to Powstanie świętują, czczą itp. Nic do tych ludzi nie mam, maja do tego pełne prawo, ja po prostu się z nimi nie zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srebrnik Napisano 13 Listopada 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Dziarka na ręku pierwsza klasa Widać, że robiona przez kogoś kto się na tym zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi