deusx Napisano 3 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Witam !Ogłaszamy rekrutację do naszego zespołu!Potrzebujemy operatorów do u8 oraz moderatora forum, chętni proszę o PW do mnie (tutaj na forum). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 3 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Deusx nie wydaje CI się, że na początku powinieneś nadrobić spore zaległości z pracami ?Ja wiem, że łatwo się rekrutuje osoby, które będą za Ciebie świeciły oczami - jednak ILE MOŻNA !! ? Zrób co obiecałeś a poźniej kompletuj team.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 3 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Revenge, to jest okazja na którą tak długo czekałeś, dawaj dawaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 3 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Revenge, to jest okazja na którą tak długo czekałeś, dawaj dawaj! Okazja była by gdyby deus zrobił cos w tym kierunku Nie mam zamiaru byc tutaj kims wyzej niz gracz, mija sie z celem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi