GREGx Napisano 16 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) Nick: GREGxTreść Blokady: oszustwo zbiorowe lotto (wyjaśnianie)Nick SGO, który nałożył bana: deusxWziolem udzial w lotto na waszych zasadch. Wczesniej nigdy tego nie robilem wiec myslalem ze to normalne.To jest wasz balagan, a pech chciał ze bylem '' widzem wciagnietym na widownie''.Do teraz nie wiem co sie tu dzieje, ale to operatprzy gry / team , czy jak by nie nazwac nadzorców tej grynawazyli tego piwa, z kad mialem wiedziec ze piwo w butelce która otwarełm bedzie zatrute ?Prosze o szybkie odbanowanie poniewaz to nie sa juz żarty, za duzo pieniedzy wydałem na astaty zeby teraz mnie z tego (co tu duzo mówiac) okradziono.Prosze o jak najszybsze zdjecie blokady.GREGx Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez GREGx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 16 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 tak tak kolejny który myśli, że $ władowane w konto mu pomogą. biorąc udział w losowaniu dobrze wiedziałeś czym to grozi. jak cała reszta, która teraz płacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 16 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Bylo nie bugowac i nie sluchac innych:) Tak jest jak w teamie sa nieodpowiednie osoby typ Sarius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 16 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 jakie bugowanie, ja sie pytam ? Wziolem w losowaniu na niewymyslonych przez siebie zasadach. Nigdy wczesniej tego nie robilem wiec niewydawo mi sie to dziwne...Nie uzylem zadnych programow, skryptow czy zcegokolwiek zeby ''przekłamac ''prace waszego systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Jeżeli tryt nie został wydany (ew. mała ilość) to blokadę zdejmę.Jak został sprzedany blokada jest stała. Trwa wyjaśnianie tego problemu i nałożone blokady nie są ostateczne lub też pewne to działanie wymuszone z powodu dobra uniwersum i obrotu surowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 16 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 No i to jest podejscie godne operatora gry Korciło mnie strasznie, ale nie wystawilem trytu na sprzedarz. Nie zaczolem wydawac go na badania czy kosztowne ''dodatki'' ...Zuzylem bardzo nieduzo na ochlodzenie kilku planet i zatrzymalem sie zaraz kiedy zorientowalem sie ze w kolo tego jest jakas wiekrza afera.Dziekuje i nadal prosze o zdjecie kary GREGx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Sprawdzane jest jeszcze to konto pod kątem wydania trytu, bo tutaj prawdopodobnie nie doszło do niczyjej szkody czy zamienienia go na deuter etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 16 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Dziekuje, a jednoczesnie prosze o automatyczne ustawienie urlopu, tak by ktos mnie nie zezłomowal zanim zorientuje sie ze juz niemam blokady.Jeszcze raz dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka Napisano 16 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Bana masz z urlopem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Własnie chodzi o to zeby zdjąć bana i przełaczyc konto w tryb urlopu...jesli trzeba to ja odkupie ten tryt, na koncie mam 750 astatow, za to mozna kupic tyle surowcow ze starczy na duzo razy wiecej trytu niz zuzylem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Tryt odebrany a konto odblokowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Dziekuje bardzo za odblokowanie konta.Jestem bardzo wdzieczny i niema co do tego dwuch zdan, jak kolwiek zauwazylem pewne róznice;Zniknol takze moj tryt ktory posiadalem przed tym feralnym lotto.Ja juz mialem czesciowo poschładzane planety (zanim to wszystko sie stalo), a teraz wszytkie wróciły do stanu pierwotnego.Tak czy inaczej jeszcze raz dziekuje za zrozumienie i odblokowanie poniewaz to jest najwazniejsze.GREGx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltrixx Napisano 17 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Kolego, Tobie zamiast w astaty radziłbym zainwestować w słownik. A z drugiej strony widać jakie jest podejście PANA, którzy zarządza tym całym syfem. PŁACISZ TO WOLNO CI WSZYSTKO. Ta gra prędzej czy później i tak upadnie. Tylko szkoda całego teamu, który daje się tak wyzyskiwać, odwalając naprawdę dobrą robotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Tryt odebrany a konto odblokowaneok Super bardzo sie ciesze , ale zniknęła mi flota, byłem w pierwszej 30-tce we flotach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltrixx Napisano 17 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Napisz, ile kupiłeś astatów to w 5 min Ci przywróci BlackBlue dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 18 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 ja pierdziele....gregx myslisz ze kupisz astaty i jestes Bogiem ?ze wszystko Ci mozna i jestes lepszy niz reszta graczy ? uwierz mi to nie prawda, w praktyce jestes niezłym leszczem.nie jeden sie juz o tym przekonał i zapewne z czasem tez sie przekonasz o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 19 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 ja pierdziele....gregx myslisz ze kupisz astaty i jestes Bogiem ?ze wszystko Ci mozna i jestes lepszy niz reszta graczy ? uwierz mi to nie prawda, w praktyce jestes niezłym leszczem.nie jeden sie juz o tym przekonał i zapewne z czasem tez sie przekonasz o tym ... nie , mama mi kupuje, bo zauwazyla ze mi cos słabo idzie w ta gre. Kurde mol Mama z duzej litery powinno byc , bo szacun Jej sie nalezy za te astaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi