Jump to content

Unban pytanie do u8

Daniwas

Recommended Posts

Jak dostałem przez pomyłkę z pierwszego losowania milion trytu i część sprzedałem, a potem sie okazało, że to błędne wyliczenia było, to do dzisiaj mam - ( minus) 385.000 trytu. 

Myślę, że wyzerowanie banku i odebranie nagrody za te lewą szóstkę (czyli zgaduję, że spory minus na trycie się pojawi), to coś, od czego można zacząć. Przy założeniu, że ban jest tylko za ten bugusing z lotto.

Edited by Alwego

Jestem w sumie za tym, ale przedewszystkim wyzerowanie trytu plus zakaz uczestnictwa przez powiedzmy pół roku w losowaniu, Do tego coś pokroju tego co Alwego pisze jakieś straty byś musiał ponieść.

Ale niema się co łudzić Deusx i tak nie zajrzy do tego tematu

A ja uważam, że kategorycznie żadnego unbana.

Wałek który zrobiłeś, dyskwalifikuje taka prośbę.

Mało tego, na SB były wpisy, że potrafiłeś ukrywac swoje wygrane, żeby sie nie pojawiały na liście wygranych. Do tego post Deusa, że ustawiałeś losowania pod siebie (!)

Czyli plotki zawsze maja ziarenko prawdy.

Unban konta Daniws, to będzie kpina i znak dla wszystkich uczciwych graczy, żeby opuścic ten pokład i szukac innego, bo tu tylko kasa ma znaczenie. A tajemnicą poliszynela jest to, że doładowałes sporo swoje konto.

Niestety za bugusing jest tylko jedna kara (!)

edit

Jakby było mało, wałek został zrobiony z pozycji SGO (!)

Ludzie o jakim unbanie wy piszecie?

Edited by ino

No i co z tego że bank jest za xxx zł.

Mając xxx zł myślisz ze jesteś kimś wielkim i wolno Ci wszystko?

Unban w tym przypadku byłby niesprawiedliwy wobec pozostałych zbanowanych graczy.

Co do wpłaty na cele charytatywne to jeśli cierpisz na nadmiar złotówek to wpłacaj jak najwięcej i najczęściej - jest wielu, którym taka pomoc się przyda. Tylko tym nie odkupisz tutaj swoich przewinień :)