Daniwas Napisano 4 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Witam prosze o wypowiedzenie sie na temat unbana mojego konta odnosze to pytanie do graczy z u 8 i tylko do nich wiec nie spamowacI jakie macie wymagania wzgledem tego unbana czy wplata na cel charytatywny czy cos innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 4 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Jak dostałem przez pomyłkę z pierwszego losowania milion trytu i część sprzedałem, a potem sie okazało, że to błędne wyliczenia było, to do dzisiaj mam - ( minus) 385.000 trytu. Myślę, że wyzerowanie banku i odebranie nagrody za te lewą szóstkę (czyli zgaduję, że spory minus na trycie się pojawi), to coś, od czego można zacząć. Przy założeniu, że ban jest tylko za ten bugusing z lotto. Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Alwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniwas Napisano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Tylko ze bank jest za xxx zl to mozna sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 4 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Jestem w sumie za tym, ale przedewszystkim wyzerowanie trytu plus zakaz uczestnictwa przez powiedzmy pół roku w losowaniu, Do tego coś pokroju tego co Alwego pisze jakieś straty byś musiał ponieść. Ale niema się co łudzić Deusx i tak nie zajrzy do tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 4 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Jako mam konto na u8 to soe wypowiem. To ze bank jest za zlotowki nie gra roli. Zostales zbanowany na zawsze wiec jedyne co to wyzerowanie trytu i wbicie na minus trytu ktory sprzedales za bezcen + obciecie banku o polowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DropShot Napisano 4 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) A ja uważam, że kategorycznie żadnego unbana.Wałek który zrobiłeś, dyskwalifikuje taka prośbę. Mało tego, na SB były wpisy, że potrafiłeś ukrywac swoje wygrane, żeby sie nie pojawiały na liście wygranych. Do tego post Deusa, że ustawiałeś losowania pod siebie (!)Czyli plotki zawsze maja ziarenko prawdy. Unban konta Daniws, to będzie kpina i znak dla wszystkich uczciwych graczy, żeby opuścic ten pokład i szukac innego, bo tu tylko kasa ma znaczenie. A tajemnicą poliszynela jest to, że doładowałes sporo swoje konto.Niestety za bugusing jest tylko jedna kara (!) edit Jakby było mało, wałek został zrobiony z pozycji SGO (!)Ludzie o jakim unbanie wy piszecie? Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez ino MOCZAR dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 4 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Z forumowym trollem muszę się wyjątkowo zgodzić - odbanowanie w tym wypadku będzie kpiną, bo autor tematu wcale przypadkowo błędu nie wykorzystał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinka Napisano 4 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Jedyna opcja zdjęcia bana jest ze strony Deusxa.Jednak stawiam że odpowiedź będzie negatywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 5 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 No i co z tego że bank jest za xxx zł. Mając xxx zł myślisz ze jesteś kimś wielkim i wolno Ci wszystko? Unban w tym przypadku byłby niesprawiedliwy wobec pozostałych zbanowanych graczy. Co do wpłaty na cele charytatywne to jeśli cierpisz na nadmiar złotówek to wpłacaj jak najwięcej i najczęściej - jest wielu, którym taka pomoc się przyda. Tylko tym nie odkupisz tutaj swoich przewinień MOCZAR dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi