Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pytanie jest proste, skad gracz o nazwie Queid ma ponad 500k trytu na u9? Sledze wyniki lotto i nie trafil ani jednej 4. Jedyny zakup trytu jaki zrobil to okolo 50k od Winia. Z ciekawosci zapytalem sie tego gracza skad posiada taka ilosc lecz nie uzyskalem konkretnej odpowiedzi. Nagle po moich wiadomosciach usunal 90%+ ilosci trytu z handlarza po czym udawal ze nigdy tyle nie mial jak widac na screenach. Nie uzyskalem od niego odpowiedzi wiec pytam tutaj.

pfghgfd.png

trytre.jpg

Napisano (edytowane)

Pytanie jest proste, skad gracz o nazwie Queid ma ponad 500k trytu na u9? Sledze wyniki lotto i nie trafil ani jednej 4. Jedyny zakup trytu jaki zrobil to okolo 50k od Winia. Z ciekawosci zapytalem sie tego gracza skad posiada taka ilosc lecz nie uzyskalem konkretnej odpowiedzi. Nagle po moich wiadomosciach usunal 90%+ ilosci trytu z handlarza po czym udawal ze nigdy tyle nie mial jak widac na screenach. Nie uzyskalem od niego odpowiedzi wiec pytam tutaj.

A co cie to interesuje skąd jest tyle trytu na koncie? Mam i tyle. Nie interesuj się.

Edytowane przez Grisza
Napisano

No to wszystko wyjasnione. Trzeba bylo sluchac pani od matmy w podstawowce jak uczyla mnozenia hehe :) Dobrze ze juz piatek bo tez mozliwe ze z braku alkoholu te zera mi sie pomnazaja. 

A co do tej wypowiedzi,

`A co cie to interesuje skąd jest tyle trytu na koncie? Mam i tyle. Nie interesuj się.`

to jednak mialbym troche zainteresowania jak i pewnie kilka innych osob na u9 gdyby jakis gracz mial taka sume bez wygrania lotto, przy niskim lvl eks (miales lvl22 jak kilka dni temu skanowalem) po miesiacu gry. Tryt = dex = pkt w statystykach, no ale z drugiej strony, teorytycznie, nawet gdyby ktos kupil/dostal tryt od admina to za duzo sie to nie rozni od zakupu astatow.

Zamykam.

IWNF

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.