Marcin3 Napisano 24 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2015 Pytanie jest proste, skad gracz o nazwie Queid ma ponad 500k trytu na u9? Sledze wyniki lotto i nie trafil ani jednej 4. Jedyny zakup trytu jaki zrobil to okolo 50k od Winia. Z ciekawosci zapytalem sie tego gracza skad posiada taka ilosc lecz nie uzyskalem konkretnej odpowiedzi. Nagle po moich wiadomosciach usunal 90%+ ilosci trytu z handlarza po czym udawal ze nigdy tyle nie mial jak widac na screenach. Nie uzyskalem od niego odpowiedzi wiec pytam tutaj.
ASTEK Napisano 24 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2015 zobacz na ktorym ma ekspedycje moze za zadania mu wpadło ale pewnie jakis błedzik kolega gdzies znalazł i niechce sie podzielic MOCZAR dodał reakcję 1
Samuraj Napisano 24 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2015 (edytowane) Pytanie jest proste, skad gracz o nazwie Queid ma ponad 500k trytu na u9? Sledze wyniki lotto i nie trafil ani jednej 4. Jedyny zakup trytu jaki zrobil to okolo 50k od Winia. Z ciekawosci zapytalem sie tego gracza skad posiada taka ilosc lecz nie uzyskalem konkretnej odpowiedzi. Nagle po moich wiadomosciach usunal 90%+ ilosci trytu z handlarza po czym udawal ze nigdy tyle nie mial jak widac na screenach. Nie uzyskalem od niego odpowiedzi wiec pytam tutaj.A co cie to interesuje skąd jest tyle trytu na koncie? Mam i tyle. Nie interesuj się. Edytowane 24 Lipca 2015 przez Grisza
Revenge ツ Napisano 24 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2015 To ze masz nie znaczy ze uczciwie i ze nie zostanie sprawdzone
Samuraj Napisano 24 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2015 To ze masz nie znaczy ze uczciwie i ze nie zostanie sprawdzoneNie widzę problemu, a wam i tak nie powiem!
ASTEK Napisano 24 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2015 No Griszka pochwal sie skad masz tyle ? MOCZAR dodał reakcję 1
destiny Napisano 24 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2015 Albo jestem już pijany albo 50razy 1k trytu daje 50k trytu a nie 500k ?
ASTEK Napisano 24 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2015 na obrazku widac tylko 35 pozycji wystawionych po 1000 wiec raczej jestes pijany bo tak czy siak tez niewiem czemu dym jest o 500k MOCZAR dodał reakcję 1
Winiu Napisano 24 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2015 on niema 500k trytu napewno. Kupił ode mnie tryt i wystawił go drożej po 1000sztuk.
Samuraj Napisano 24 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2015 on niema 500k trytu napewno. Kupił ode mnie tryt i wystawił go drożej po 1000sztuk.Gratuluje! Wyjaśniłeś im skąd ten tryt.
Marcin3 Napisano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 24 Lipca 2015 No to wszystko wyjasnione. Trzeba bylo sluchac pani od matmy w podstawowce jak uczyla mnozenia hehe Dobrze ze juz piatek bo tez mozliwe ze z braku alkoholu te zera mi sie pomnazaja. A co do tej wypowiedzi,`A co cie to interesuje skąd jest tyle trytu na koncie? Mam i tyle. Nie interesuj się.` to jednak mialbym troche zainteresowania jak i pewnie kilka innych osob na u9 gdyby jakis gracz mial taka sume bez wygrania lotto, przy niskim lvl eks (miales lvl22 jak kilka dni temu skanowalem) po miesiacu gry. Tryt = dex = pkt w statystykach, no ale z drugiej strony, teorytycznie, nawet gdyby ktos kupil/dostal tryt od admina to za duzo sie to nie rozni od zakupu astatow. Zamykam.IWNF
Rekomendowane odpowiedzi