GREGx Napisano 19 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Lipca 2015 Witam uprzejmie to znowu ja, niepoinformowany i wiecznie czyms zdziwiony GREGx (^:Od jakiegos czasu zaczolem wykonywac zadania poniewaz sa premiowane deuterem.Super sprawa i nowosc , bo na ''normalnych uniach'' tego niebylo...Tak czy owak mam kilka pytan:1) Zrobilem zadanie - jak dostac ten deuter ? (zauwazylem ze nieprzelewaja sie na planete bezposrednio)2) czy jesli niewypełnie jakiegos zadania z listy to czy nie bede mogł wykonac pozniej poniższego zadania z tej samej kategorii ..?? (np, juz teraz wiem ze niebede mial koloni lotnej) - czy bede mogl je po prostu ominac i robic ponizsze zadania ..?? 3) Jesli jakies zadanie bedzie wymagalo czegos co juz kiedys zrobilem (np atak na 1.000.000% ) to czy bede musial zrobic to jeszcze raz ..?? Cytuj
Misiekk Napisano 19 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Lipca 2015 Zadania - > Zapisz się do zadań.1) Deuter wpada do banku.2) Z tego co wiem to zadania z lotką nie da się pominąć tak jak zadań z temperaturą planety i ilością pól. Jak nie wypełnisz zadania 1 to nie będziesz mógł wykonać zadania numer 2.3) Nie będziesz musiał nic powtarzać. Wszystko masz w zakładce "Pokaż zebrane statystyki dla mojego profilu" Cytuj
GREGx Napisano 19 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 19 Lipca 2015 a jednak da sie pominąć niektore zadania (^: Cytuj
Misiekk Napisano 20 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Lipca 2015 ^Nie wyraziłem się precyzyjnie.Ad2) Chodziło mi o to że z polami planety i jej temperaturą możesz pominąć, ale nie np z lotką z działu strategia.. Cytuj
Alwego Napisano 21 Lipca 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Lipca 2015 Nie mialem lotki. Zadanie ominalem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi