Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam uprzejmie to znowu ja, niepoinformowany i wiecznie czyms zdziwiony GREGx  (^:

Od jakiegos czasu zaczolem wykonywac zadania poniewaz sa premiowane deuterem.

Super sprawa i nowosc , bo na ''normalnych uniach'' tego niebylo...

Tak czy owak mam kilka pytan:

1)  Zrobilem zadanie - jak dostac ten deuter ? (zauwazylem ze nieprzelewaja sie na planete bezposrednio)

2) czy jesli niewypełnie jakiegos zadania z listy to czy nie bede mogł wykonac pozniej poniższego zadania z tej samej kategorii ..??
      (np, juz teraz wiem ze niebede mial koloni lotnej) - czy bede mogl je po prostu ominac i robic ponizsze zadania ..??

3) Jesli jakies zadanie bedzie wymagalo czegos co juz kiedys zrobilem (np atak na 1.000.000% )  to czy bede musial zrobic to jeszcze raz ..??

Posted

Zadania - > Zapisz się do zadań.

1) Deuter wpada do banku.

2) Z tego co wiem to zadania z lotką nie da się pominąć tak jak zadań z temperaturą planety i ilością pól. Jak nie wypełnisz zadania 1 to nie będziesz mógł wykonać zadania numer 2.

3) Nie będziesz musiał nic powtarzać. Wszystko masz w zakładce "Pokaż zebrane statystyki dla mojego profilu"

Posted

^

Nie wyraziłem się precyzyjnie.

Ad2) Chodziło mi o to że z polami planety i jej temperaturą możesz pominąć, ale nie np z lotką z działu strategia..