GREGx Posted July 19, 2015 Report Share Posted July 19, 2015 Witam uprzejmie to znowu ja, niepoinformowany i wiecznie czyms zdziwiony GREGx (^:Od jakiegos czasu zaczolem wykonywac zadania poniewaz sa premiowane deuterem.Super sprawa i nowosc , bo na ''normalnych uniach'' tego niebylo...Tak czy owak mam kilka pytan:1) Zrobilem zadanie - jak dostac ten deuter ? (zauwazylem ze nieprzelewaja sie na planete bezposrednio)2) czy jesli niewypełnie jakiegos zadania z listy to czy nie bede mogł wykonac pozniej poniższego zadania z tej samej kategorii ..?? (np, juz teraz wiem ze niebede mial koloni lotnej) - czy bede mogl je po prostu ominac i robic ponizsze zadania ..?? 3) Jesli jakies zadanie bedzie wymagalo czegos co juz kiedys zrobilem (np atak na 1.000.000% ) to czy bede musial zrobic to jeszcze raz ..?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiekk Posted July 19, 2015 Report Share Posted July 19, 2015 Zadania - > Zapisz się do zadań.1) Deuter wpada do banku.2) Z tego co wiem to zadania z lotką nie da się pominąć tak jak zadań z temperaturą planety i ilością pól. Jak nie wypełnisz zadania 1 to nie będziesz mógł wykonać zadania numer 2.3) Nie będziesz musiał nic powtarzać. Wszystko masz w zakładce "Pokaż zebrane statystyki dla mojego profilu" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREGx Posted July 19, 2015 Author Report Share Posted July 19, 2015 a jednak da sie pominąć niektore zadania (^: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiekk Posted July 20, 2015 Report Share Posted July 20, 2015 ^Nie wyraziłem się precyzyjnie.Ad2) Chodziło mi o to że z polami planety i jej temperaturą możesz pominąć, ale nie np z lotką z działu strategia.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alwego Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Nie mialem lotki. Zadanie ominalem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts