GREGx Napisano 19 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Witam uprzejmie to znowu ja, niepoinformowany i wiecznie czyms zdziwiony GREGx (^:Od jakiegos czasu zaczolem wykonywac zadania poniewaz sa premiowane deuterem.Super sprawa i nowosc , bo na ''normalnych uniach'' tego niebylo...Tak czy owak mam kilka pytan:1) Zrobilem zadanie - jak dostac ten deuter ? (zauwazylem ze nieprzelewaja sie na planete bezposrednio)2) czy jesli niewypełnie jakiegos zadania z listy to czy nie bede mogł wykonac pozniej poniższego zadania z tej samej kategorii ..?? (np, juz teraz wiem ze niebede mial koloni lotnej) - czy bede mogl je po prostu ominac i robic ponizsze zadania ..?? 3) Jesli jakies zadanie bedzie wymagalo czegos co juz kiedys zrobilem (np atak na 1.000.000% ) to czy bede musial zrobic to jeszcze raz ..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiekk Napisano 19 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Zadania - > Zapisz się do zadań.1) Deuter wpada do banku.2) Z tego co wiem to zadania z lotką nie da się pominąć tak jak zadań z temperaturą planety i ilością pól. Jak nie wypełnisz zadania 1 to nie będziesz mógł wykonać zadania numer 2.3) Nie będziesz musiał nic powtarzać. Wszystko masz w zakładce "Pokaż zebrane statystyki dla mojego profilu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 19 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 a jednak da sie pominąć niektore zadania (^: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiekk Napisano 20 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 ^Nie wyraziłem się precyzyjnie.Ad2) Chodziło mi o to że z polami planety i jej temperaturą możesz pominąć, ale nie np z lotką z działu strategia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 21 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Nie mialem lotki. Zadanie ominalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi