Salwator Napisano 15 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Witam ! Mam do zamiany konto U9 , Miejsce w statystykach ok 70 , wiem że nie jest to nic specjalnego , ale może znajdzie się ktoś kto ma niepotrzebne konto i chciałby zacząć na nowym uni . Ostrzegam że konto które proponuje będzie potrzebowało wkładu finansowego , kolonizowałem planety na 13 pozycjach , jest 19 koloni (po 2 na galaktykę) , najmniejsza z kolonii liczy 254 pola , natomiast najcieplejsza -87/-47 ( nie licząć głównej gdzie temperatura wynosi -50/-10 ) , tak więc bez problemu na koliniach można osiągnąć maksymalnie niskie temperatury , jeżeli nie będzie oferty zamiany konto oddam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiekk Napisano 15 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Jak nie znajdziesz chętnego to się zgłaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salwator Napisano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Oddane , temat do zamknięcia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi