Salwator Posted July 15, 2015 Report Share Posted July 15, 2015 Witam ! Mam do zamiany konto U9 , Miejsce w statystykach ok 70 , wiem że nie jest to nic specjalnego , ale może znajdzie się ktoś kto ma niepotrzebne konto i chciałby zacząć na nowym uni . Ostrzegam że konto które proponuje będzie potrzebowało wkładu finansowego , kolonizowałem planety na 13 pozycjach , jest 19 koloni (po 2 na galaktykę) , najmniejsza z kolonii liczy 254 pola , natomiast najcieplejsza -87/-47 ( nie licząć głównej gdzie temperatura wynosi -50/-10 ) , tak więc bez problemu na koliniach można osiągnąć maksymalnie niskie temperatury , jeżeli nie będzie oferty zamiany konto oddam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiekk Posted July 15, 2015 Report Share Posted July 15, 2015 Jak nie znajdziesz chętnego to się zgłaszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salwator Posted July 18, 2015 Author Report Share Posted July 18, 2015 Oddane , temat do zamknięcia ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts