Sopelma Napisano 8 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Chcialbym zglosic blad mozliwej ilosci zakupionych losow na jedno losowanie.Mianowicie wynika, ze nie ma limitu (przypadkowo w poprzednim losowaniu chyba zalogowalo mi na kompie i ten sam zestaw liczb zostal zgloszony 2 razy - problem w tym ze byly to 3 i 4!!!!! zgloszone kupony).Dla sprawdzenia w obecnym losowaniu wyslalem tez zgloszenie na 4 kupon i przeszedl przez system bez blokady.Nie mam pojecia czy zakupione kupony powyzej 3 wogole sa brane pod uwage ale nie zmienia to faktu ze da sie je zakupic. Nie chce tu tez wprowadzac zamieszania z LOTTO bo chyba wszyscy sa zadowoleni ze konkurs ruszyl znowu i chce uniknac poprzedniej sytuacji gdzie przez blad zostal zatrzymany na ponad miesiac. Dla jasnosci ja jestem nawet za tym zeby zniesc limit mozliwych kuponow na 1 losowanie. Nie zmienia to zupelnie niczego - pawdopodobienstwo trafienia jest takie same - wiec jezeli ma ktos ochote zakupic kuponow za milion trytu to czemu nie - i tak moze nic nie trafic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 8 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 (edytowane) Grą opiekuje sie teraz MiG i jest zezwolenie na zakładanie 6 kuponów Koszt jednorazowego zakładu to 1000 do 5000 trytu. Dozwolone są maksymalnie 3 (6) zakłady na jedno losowanie.Liczby są losowane przez oryginalne lotto.pl i podawane chwilę po losowaniuPowodzenia Przydałoby się to poprawic Edytowane 8 Lipca 2015 przez Braus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopelma Napisano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 rzeczywiscie przeoczylem - dzieki za szybkie wyjasnienie: http://forum.ogam.online/topic/20087-lotto-stars-najwyższe-wygrane/?p=138531 przydaloby sie poprawic w grze TEMAT DO ZAMKNIECIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi