Sopelma Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Chcialbym zglosic blad mozliwej ilosci zakupionych losow na jedno losowanie.Mianowicie wynika, ze nie ma limitu (przypadkowo w poprzednim losowaniu chyba zalogowalo mi na kompie i ten sam zestaw liczb zostal zgloszony 2 razy - problem w tym ze byly to 3 i 4!!!!! zgloszone kupony).Dla sprawdzenia w obecnym losowaniu wyslalem tez zgloszenie na 4 kupon i przeszedl przez system bez blokady.Nie mam pojecia czy zakupione kupony powyzej 3 wogole sa brane pod uwage ale nie zmienia to faktu ze da sie je zakupic. Nie chce tu tez wprowadzac zamieszania z LOTTO bo chyba wszyscy sa zadowoleni ze konkurs ruszyl znowu i chce uniknac poprzedniej sytuacji gdzie przez blad zostal zatrzymany na ponad miesiac. Dla jasnosci ja jestem nawet za tym zeby zniesc limit mozliwych kuponow na 1 losowanie. Nie zmienia to zupelnie niczego - pawdopodobienstwo trafienia jest takie same - wiec jezeli ma ktos ochote zakupic kuponow za milion trytu to czemu nie - i tak moze nic nie trafic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Braus Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 (edited) Grą opiekuje sie teraz MiG i jest zezwolenie na zakładanie 6 kuponów Koszt jednorazowego zakładu to 1000 do 5000 trytu. Dozwolone są maksymalnie 3 (6) zakłady na jedno losowanie.Liczby są losowane przez oryginalne lotto.pl i podawane chwilę po losowaniuPowodzenia Przydałoby się to poprawic Edited July 8, 2015 by Braus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sopelma Posted July 8, 2015 Author Report Share Posted July 8, 2015 rzeczywiscie przeoczylem - dzieki za szybkie wyjasnienie: http://forum.ogam.online/topic/20087-lotto-stars-najwyższe-wygrane/?p=138531 przydaloby sie poprawic w grze TEMAT DO ZAMKNIECIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts