Gość Braus Napisano 15 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Mam pytanie dotyczące drazliwego tematu. Może wyjdę na tego najgorszego, który "fermenci", ale trudno.Powstaje nowe Uni. Na głównej jest info - Nowe uniwersum 9 już 19 czerwca o 18:00 ! Chodzi o opcje łaczenie uniwersów. Po takim zabiegu, gracze muszą pozbyc się jednego z kont, bo dochodzi do opcji multikonta.Gracze zakładają sobie konta na każdym nowo powstałym Unii i tylko garstka z nich jest świadoma tego, że ładowanie swojego czasu w rozbudowę, kasy w Astaty jest jak o kant kuli rozbic, bo za rok albo dwa Administracja połączy sobie u8 z u9 i .... no i co? Mamy oddawac konta w które wkładamy realne pieniądze?Gdzie jest zapis w regulaminie, który o tym mówi. Małe tego, że mówi, ale UPRZEDZA że po połączeniu, jedno z kont należy (trzeba) oddac.Tam (w regulaminie) powinien wręcz znaleźc się zapis, który przestrzega przed wydawaniem gotówki w rozbudowę konta, bo wszystko i tak sie będzie musiało stracic. Powstanie multikonta wskutek łączenia Unii, powstaje z winy Administracji i nie możemy byc zmuszani do ODDAWANIA kont. To jest skandal Zapraszam do dyskusji. Moja propozycja jest taka, żeby gracz zachowywał swoje konta i obowiązywały go zasady identyczne jak zasady gry na wspólnym IP. (!)Mnóstwo graczy w ten sposób "oszukuje" regulamin i nas wszystkich, bo zakładaja po kilka kont i zgłaszają grę z bratem albo dziadkiem. I sobie grają.A gracz uczciwy musi konta oddawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodp3t Napisano 16 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Racja... I co tu dużo pisać W regulaminie jest punkt który brzmi jakoś tak:(lecę z głowy bo nie wiem nawet gdzie to jest) Wszystkie konta są własnością administracji bla bla bla.... I to już powinno dawać do myślenia oraz nik admina Deus - Bóg Gdy byłem z nim na wojennej ścieżce właśnie to mi napisał i szybko zatarł ślady boskiej interwencji Jest jak jest ja już się przyzwyczaiłem i wiem że nic nie zmienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 16 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Przenoszenie konta nie jest obowiązkowe możesz pozostać na źródłowym nikt Ci tego nie broni, co się stanie po roku juz reguluje regulamin. Wy od miesiąca ciągle to samo, po co zakladacie kolejne konta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stopek111 Napisano 16 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Cos w tym prawdy jest . Czlowiek poswieca srodki wszelkiego rodzaju na rozbodowe konta a tu po roku pach i laczenie .Ale Mr jak tu nie przeniesc jak cale uni bedzie puste ? Prawda tez taka ze my tu bla bla a tu i tak nic z tego nie wyjdzie . Przykro mi to pisac ale wydaje mi sie ze tu wszystko sie kreci wokol $$$ . Ciagle promocje itp itd a zmian zadnych . Mozna smialo napisac ksiazke co tu sie wyprawia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrWhite Napisano 16 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Cos w tym prawdy jest . Czlowiek poswieca srodki wszelkiego rodzaju na rozbodowe konta a tu po roku pach i laczenie .Ale Mr jak tu nie przeniesc jak cale uni bedzie puste ? Prawda tez taka ze my tu bla bla a tu i tak nic z tego nie wyjdzie .Przykro mi to pisac ale wydaje mi sie ze tu wszystko sie kreci wokol $$$ .Ciagle promocje itp itd a zmian zadnych . Mozna smialo napisac ksiazke co tu sie wyprawia . stopek kupujesz gierke za 150 zł przejdziesz ja moze ze 3 razy po czym wychodzi kolejna część i co robisz ? rządzasz zwrotu za poprzednią bo wyszła kolejna ? to jest biznaes nie chcesz nie kupujesz i grasz dalej w starą wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 16 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 MrWhite - o czym myślałeś jak pisałeś ten post? Wychodzi kolejna część gry - kupuję i mogę grać w obie. Kiedy chcę i gdzie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stopek111 Napisano 16 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 I nie trzeba oddawac konta - gry. Albo nie ma bledow w grze a tu sa co chwile . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 16 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Nikt wam nie każe iść na łączone uni. Możecie zostać na starym i po roku zostać usuniętym, taki punkt jest w regulaminie, którego pewnie prawie nikt nie przeczytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 16 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Nikt wam nie każe iść na łączone uni. Możecie zostać na starym i po roku zostać usuniętym, taki punkt jest w regulaminie, którego pewnie prawie nikt nie przeczytał. Deus może rozdzielić też universa - po jednym na gracza i też to będzie zgodne z regulaminem. Tyle, że towar/usługa nie będzie już zgodny z umową. A ten regulamin na który się powołujesz mówi, o roku od czasu zakupienia astat. Czyli jak wszyscy co kupowali się przeniosą to serwer można zamknąć z dnia na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi