xp32 Napisano 11 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 nick: xp32treść blokady: niezgłozona gra z jednego IPNick SGO, który nałożył bana:SariusSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana:Gram Z dwóch miejsc, Z domu - nie ma więcej domowników grających w Ogam, oraz gram z pracy - nie jestem w stanie stwierdzić czy jeszcze ktoś gra z tego samego IP ponieważ w budynku w którym pracuję razem ze mną pracuje blisko dwa tysiące osób. Nie prowadzę handlu, mało latam po innych więc nie widzę uzasadnienia nałożenia bana. Proszę o zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 12 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Ban zostaje, jeśli gra się w miejscu w którym może grać ktoś inny, wystarczy zgłosić grę wczesniej i problemu nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 12 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Sarius , przykladowo ... Pracujac w 2000tysiecznej firmie gdzie 3 osoby graja w Ogam , i nie znajac tych osob ... jak mam zgloscic gre z jednego ip? To tylko pytanie bo Nie zmienia to faktu ze obrazliwe wyzwiska gracza juz same za siebie mówia . Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Revenge ツ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarius Napisano 12 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 "Pracuje w firmie/budynku w którym pracuje 2000tyś osób, możliwe że IP bedą sie pokrywać." Naprawde wielu graczy zgłasza takie rzeczy np, przy okazji internetu radiowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 12 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Ban jest słuszny, jednak pragnę zauważyc, że jeżeli gracze nie przeprowadzali transportu surowców między sobą, to zgodnie z tabelą kar powinien mieć długość jednego dnia, a nie trzech.http://forum.ogam.online/topic/2772-tabela-kar/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xp32 Napisano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Przeżyję - ale podejście nie jest w porządku tym bardziej że nie handluje - jedyne co to może zaatakowałem tego kogoś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xp32 Napisano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 "Pracuje w firmie/budynku w którym pracuje 2000tyś osób, możliwe że IP bedą sie pokrywać." Naprawde wielu graczy zgłasza takie rzeczy np, przy okazji internetu radiowego. Próbowałem zgłosić taką grę poprzez grę - zakładka gra ze wspólnego ip - jakie mam wpisać niby nicki graczy? dzielić ip mogę z każdym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi