Jump to content

Recommended Posts

Posted

nick: xp32
treść blokady: niezgłozona gra z jednego IP
Nick SGO, który nałożył bana:Sarius
Szczegółowy opis sytuacji, charakteru bana:

Gram Z dwóch miejsc, Z domu - nie ma więcej domowników grających w Ogam, oraz gram z pracy - nie jestem w stanie stwierdzić czy jeszcze ktoś gra z tego samego IP ponieważ w budynku w którym pracuję razem ze mną pracuje blisko dwa tysiące osób. Nie prowadzę handlu, mało latam po innych więc nie widzę uzasadnienia nałożenia bana. Proszę o zdjęcie

Posted

Ban zostaje, jeśli gra się w miejscu w którym może grać ktoś inny, wystarczy zgłosić grę wczesniej i problemu nie bedzie.

Posted (edited)

Sarius , przykladowo ...

Pracujac w 2000tysiecznej firmie gdzie 3 osoby graja w Ogam , i nie znajac tych osob ... jak mam zgloscic gre z jednego ip? :)

To tylko pytanie bo

Nie zmienia to faktu ze obrazliwe wyzwiska gracza juz same za siebie mówia .

Edited by Revenge ツ
Posted

"Pracuje w firmie/budynku w którym pracuje 2000tyś osób, możliwe że IP bedą sie pokrywać."  Naprawde wielu graczy zgłasza takie rzeczy np, przy okazji internetu radiowego. 

Posted

Przeżyję - ale podejście nie jest w porządku tym bardziej że nie handluje - jedyne co to może zaatakowałem tego kogoś .

Posted

"Pracuje w firmie/budynku w którym pracuje 2000tyś osób, możliwe że IP bedą sie pokrywać."  Naprawde wielu graczy zgłasza takie rzeczy np, przy okazji internetu radiowego. 

Próbowałem zgłosić taką grę poprzez grę - zakładka gra ze wspólnego ip - jakie mam wpisać niby nicki graczy? dzielić ip mogę z każdym