Neriel Napisano 31 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Trzecie łączenie i dalej te same błędy...Dnia 31.05.2015 o godzinie 00:31 miałem na liczniku 345:51:41 przy badaniu MŚBN - badanie się przerwało, także proszę o przywrócenie. (zdaje się, że problem jak poprzednio - bada się ale nie jest widoczne) Ponadto ostatnie 5 transakcji trytu przepadło i co najlepsze... konto moje istnieje w tym momencie na obydwu uniwersach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vequris Napisano 31 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Po standardowej procedurze przenoszenia konta wyświetlił się komunikat o tym iż nick jest używany i należny go zmienić. Tak wiec uczyniłem ( ustawienia > zmiana nazwy użytkownika )Zmiana nicku miała być skrócona do 2 min. Niestety zamiast tych 2 min mój nick zmienia się standardowo 7 dni !Czy nie można od razu przenieść mi tego konta na uniwersum 5 pomijając ten cały proces, który widocznie nie chce ze mną współpracować ?Byłbym bardzo wdzięczny za szybka odpowiedz i ostateczne rozwiązanie mojego problem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y2K Napisano 31 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Ja nie mogę przenieść konta, wyskakuje błąd : Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 512 bytes) in/var/www/vhosts/ogam.online/uni3/transfer.php on line 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vequris Napisano 31 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2015 Administracja bardzo aktywna... Urlop się ciągnie, surowce nie rosną, flota nie lata. A gracze na uni 5 surowce 50% większe. My tez dostaniemy rekompensatę za te błędy ? Mam taka nadzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 Poprawiłem wszystkie zgłoszone błędy, proszę zgłaszać w razie czego problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Statystyka ekspedycji:Suma: 7434Ekspedycja traf -30%: 318Ekspedycja traf oficer: 64Ekspedycja traf dziura: 0Ekspedycja traf astaty: 59Ekspedycja traf surowce: 5021Ekspedycja traf tryt: 1528Ekspedycja traf +30%: 444Ekspedycja traf nic: 0Statystyki ekspedycji odświeżane są raz dziennie, ostatnie przeliczenie: 01.01.1970 1:00:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Chodzi o licznik exp czy o czas przeliczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 O jedno i drugie Miałem chyba coś w okolicach 50.000 ekspedycji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 4 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Tak, powiem szczerze mam to samo: Jak widać na screenach, mam zrobione wszystkie zadania (prócz jednego), ale zadziwiające że mam tylko 400 ekspedycji ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 4 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Po połączeniu uni 6 i uni 7też miałem wyzerowane statystyki ekspedycjinie narzekałem i w końcu udało mi się 20 000 od nowa zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi