Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Trzecie łączenie i dalej te same błędy...

Dnia 31.05.2015 o godzinie 00:31 miałem na liczniku 345:51:41 przy badaniu MŚBN - badanie się przerwało, także proszę o przywrócenie. (zdaje się, że problem jak poprzednio - bada się ale nie jest widoczne)

Ponadto ostatnie 5 transakcji trytu przepadło i co najlepsze... konto moje istnieje w tym momencie na obydwu uniwersach!

Napisano
Po standardowej procedurze przenoszenia konta wyświetlił się komunikat o tym iż nick jest używany i należny go zmienić. Tak wiec uczyniłem ( ustawienia > zmiana nazwy użytkownika )

Zmiana nicku miała być skrócona do 2 min. Niestety zamiast tych 2 min mój nick zmienia się standardowo 7 dni !

Czy nie można od razu przenieść mi tego konta na uniwersum 5 pomijając ten cały proces, który widocznie nie chce ze mną współpracować ?

Byłbym bardzo wdzięczny za szybka odpowiedz i ostateczne rozwiązanie mojego problem.

Pozdrawiam.
Napisano

Ja nie mogę przenieść konta, wyskakuje błąd :

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 512 bytes) in/var/www/vhosts/ogam.online/uni3/transfer.php on line 40

Napisano

Administracja bardzo aktywna... Urlop się ciągnie, surowce nie rosną, flota nie lata. A gracze na uni 5 surowce 50% większe. My tez dostaniemy rekompensatę za te błędy ? Mam taka nadzieje...

Napisano

Statystyka ekspedycji:

Suma: 7434

Ekspedycja traf -30%: 318

Ekspedycja traf oficer: 64

Ekspedycja traf dziura: 0

Ekspedycja traf astaty: 59

Ekspedycja traf surowce: 5021

Ekspedycja traf tryt: 1528

Ekspedycja traf +30%: 444

Ekspedycja traf nic: 0

Statystyki ekspedycji odświeżane są raz dziennie, ostatnie przeliczenie: 01.01.1970 1:00:00

Napisano

Tak, powiem szczerze mam to samo:

Screenshot_2015-06-03-20-05-13.png

Screenshot_2015-06-03-20-05-38.png

Jak widać na screenach, mam zrobione wszystkie zadania (prócz jednego), ale zadziwiające że mam tylko 400 ekspedycji ?! ;D

Napisano

Po połączeniu uni 6 i uni 7

też miałem wyzerowane statystyki ekspedycji

nie narzekałem i w końcu udało mi się 20 000 od nowa zrobić  :)