mirai Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 (edited) Licznik skanów falangą w zadaniu 4 resetuje się pod wpływem pewnych akcji:- Wpłata do banku- Zamknięcie stronyBardzo możliwe, że takich akcji jest więcej. Nie jest to tylko błąd wyświetlania bo miałem już 400 skanów, licznik się zresetował gdy wyszedłem z gry i wróciłem, miałem potem 600 skanów (czyli w sumie 1000, tyle ile potrzeba do wykonania zadania) i zadanie nie zostało zaliczone.Teraz wpłaciłem surowce do banku i licznik pod "Sprawdź" znowu pokazuje 0.EDIT: U8 Edited May 27, 2015 by mirai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alwego Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 A ja przeskanowałem kilka razy i zadanie zaliczyłem Chyba na U8. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 A ja przeskanowałem kilka razy i zadanie zaliczyłem Chyba na U8.Ponieważ zlicza nawet przed wykonywaniem zadania, a bank faktycznie w pewnych okolicznościach mógł resetować licznik, błąd poprawiony a u zgłaszającego licznik ustawiony na 1000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts