Anubisik Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 panowie mam pytanie czy rozbudowa banku nie dziala?jest napisane po 250kk kazdego surowca by rozbudowac na kolejny poziom,posiadam taka ilos a jednak otrzymuje komunikat ze za malo surki?poradzi ktos?
konormm Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 tto tak kolego te surke musisz wplacac ciagle do banku sojuszowego. Bedzie zabierac ci 3% ale musisz byc twardy i pare razy jeszcze wplacac ta koncowke az w koncu bedzie pelna suma wplacona. Przy kolejnym lv. Banku bedzie latwiej . jesli ci pomoglem to kliknij na piwo
Guest Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 Tyle musisz wplacic do banku sojuszowego. Ale dokladnie tyle. A potem rozbudujesz. Jesli pomoglem kliknij mi na opcje 'piwo'.
Neriel Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 Wplaciles 250 kk ale prowizja jest (3%)Wiec musisz tak z 5 razy jeszcze groszakami wplacac, zeby dopelnic do 250 kk
Pocikola Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 chyba ze kupisz dodatek ktury anuluje prowizje i robisz to za 1 razem kolejne poziomy juz beda git beda miescily 500 a do zaplaty bedzie 350 wiec nie bedzie problemu
Anubisik Posted June 8, 2010 Author Report Posted June 8, 2010 i teraz mam wszystko jasne dzieki panowie za odp odpowiedzi udzielone, zamykam Temat-NightGhoust-
Recommended Posts