Anubisik Napisano 8 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 panowie mam pytanie czy rozbudowa banku nie dziala?jest napisane po 250kk kazdego surowca by rozbudowac na kolejny poziom,posiadam taka ilos a jednak otrzymuje komunikat ze za malo surki?poradzi ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konormm Napisano 8 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 tto tak kolego te surke musisz wplacac ciagle do banku sojuszowego. Bedzie zabierac ci 3% ale musisz byc twardy i pare razy jeszcze wplacac ta koncowke az w koncu bedzie pelna suma wplacona. Przy kolejnym lv. Banku bedzie latwiej . jesli ci pomoglem to kliknij na piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Tyle musisz wplacic do banku sojuszowego. Ale dokladnie tyle. A potem rozbudujesz. Jesli pomoglem kliknij mi na opcje 'piwo'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 8 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Wplaciles 250 kk ale prowizja jest (3%)Wiec musisz tak z 5 razy jeszcze groszakami wplacac, zeby dopelnic do 250 kk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 8 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 chyba ze kupisz dodatek ktury anuluje prowizje i robisz to za 1 razem kolejne poziomy juz beda git beda miescily 500 a do zaplaty bedzie 350 wiec nie bedzie problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubisik Napisano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 i teraz mam wszystko jasne dzieki panowie za odp odpowiedzi udzielone, zamykam Temat-NightGhoust- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi