Jump to content

Quahodron

Zgred

Recommended Posts

Nick: Quahodron
Treść blokady: multi
Nick SGO, który nałożył bana: deusx
Szczegółowy opis sytuacji, charakteru bana: witam panowie, ponad rok temu dostalem bana za multikonto.
przenyslalem swoje postępowanie i chcial bym prosic Panowie z obslugi o odbanowanie- chyba mozna ubiegac sie o przedterminowe zwolnienie- niczym w więzieniu ;)?. Przemyslalem cala sprawe, i jestem swiadom popelnionego bledu. Przyznaje sie do winy- i prosze o przedyskutowanie mojej prośby.

§ 4 Warunki zawierania i rozwiązywania umów

3. Aktywność użytkownika minimum raz na 50 dni, po tym czasie Właściciel zastrzega sobie prawo do wypowiedzenia umowy i usunięcia bądź przekazania zarejestrowanego bezpłatnie konta w serwisie.

w swietle tego punktu- widac- ze dalej zalezy mi na grze z wami- co podpieram faktem, ze pilnuje okresow pomiedzy logowaniami

Warn x 1 za pisanie postu pod postem.

hhsnake0.

§3 Zasady dotyczące większej ilości kon

3. Administracja zastrzega sobie prawo do usunięcia lub zablokowania jednego lub więcej kont MULTI.

§8 Kultura, spam i pozostałe normy

8. Długość blokad konta będzie ustalana na podstawie tabeli kar. W niektórych przypadkach (np. recydywa lub działanie niewymienione w tabeli kar) indywidualnie przez SGO lub administrację. Administrator zastrzega sobie prawo do całkowitego zablokowania konta (lub całkowitego usunięcia) w wyniku złamania regulaminu.

w świetle tych podpunktów- widać, że postąpiłem nieprawidłowo i złamałem te podpunkty- Przyznaje się.

Warn x2 za pisanie postu pod postem.

hhsnake0

• 3 weeks later...