Zgred Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Nick: QuahodronTreść blokady: multiNick SGO, który nałożył bana: deusxSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana: witam panowie, ponad rok temu dostalem bana za multikonto.przenyslalem swoje postępowanie i chcial bym prosic Panowie z obslugi o odbanowanie- chyba mozna ubiegac sie o przedterminowe zwolnienie- niczym w więzieniu ?. Przemyslalem cala sprawe, i jestem swiadom popelnionego bledu. Przyznaje sie do winy- i prosze o przedyskutowanie mojej prośby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zgred Posted May 5, 2015 Author Report Share Posted May 5, 2015 § 4 Warunki zawierania i rozwiązywania umów3. Aktywność użytkownika minimum raz na 50 dni, po tym czasie Właściciel zastrzega sobie prawo do wypowiedzenia umowy i usunięcia bądź przekazania zarejestrowanego bezpłatnie konta w serwisie. w swietle tego punktu- widac- ze dalej zalezy mi na grze z wami- co podpieram faktem, ze pilnuje okresow pomiedzy logowaniami Warn x 1 za pisanie postu pod postem.hhsnake0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zgred Posted May 5, 2015 Author Report Share Posted May 5, 2015 §3 Zasady dotyczące większej ilości kon3. Administracja zastrzega sobie prawo do usunięcia lub zablokowania jednego lub więcej kont MULTI.§8 Kultura, spam i pozostałe normy8. Długość blokad konta będzie ustalana na podstawie tabeli kar. W niektórych przypadkach (np. recydywa lub działanie niewymienione w tabeli kar) indywidualnie przez SGO lub administrację. Administrator zastrzega sobie prawo do całkowitego zablokowania konta (lub całkowitego usunięcia) w wyniku złamania regulaminu. w świetle tych podpunktów- widać, że postąpiłem nieprawidłowo i złamałem te podpunkty- Przyznaje się. Warn x2 za pisanie postu pod postem.hhsnake0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 Pamiętam, że nie chodziło tam o coś wielkiego, lecz postawa twoja i pozostałych zablokowanych była nie do przyjęcia.Myślę, że mogę dać po takim okresie i odwołaniu unban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenge ツ Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 Quahodron mozesz mi podziekowac za zgloszenie Twojej gry na multi. Niczego sie nie nauczyłes , misiek oddal Ci konto a Ty sobie tryt sprzedałeś i to Cie zgubiło:) Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts