Zgred Napisano 5 Maja 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Maja 2015 Nick: QuahodronTreść blokady: multiNick SGO, który nałożył bana: deusxSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana: witam panowie, ponad rok temu dostalem bana za multikonto.przenyslalem swoje postępowanie i chcial bym prosic Panowie z obslugi o odbanowanie- chyba mozna ubiegac sie o przedterminowe zwolnienie- niczym w więzieniu ?. Przemyslalem cala sprawe, i jestem swiadom popelnionego bledu. Przyznaje sie do winy- i prosze o przedyskutowanie mojej prośby. Cytuj
Zgred Napisano 5 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Maja 2015 § 4 Warunki zawierania i rozwiązywania umów3. Aktywność użytkownika minimum raz na 50 dni, po tym czasie Właściciel zastrzega sobie prawo do wypowiedzenia umowy i usunięcia bądź przekazania zarejestrowanego bezpłatnie konta w serwisie. w swietle tego punktu- widac- ze dalej zalezy mi na grze z wami- co podpieram faktem, ze pilnuje okresow pomiedzy logowaniami Warn x 1 za pisanie postu pod postem.hhsnake0. Cytuj
Zgred Napisano 5 Maja 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Maja 2015 §3 Zasady dotyczące większej ilości kon3. Administracja zastrzega sobie prawo do usunięcia lub zablokowania jednego lub więcej kont MULTI.§8 Kultura, spam i pozostałe normy8. Długość blokad konta będzie ustalana na podstawie tabeli kar. W niektórych przypadkach (np. recydywa lub działanie niewymienione w tabeli kar) indywidualnie przez SGO lub administrację. Administrator zastrzega sobie prawo do całkowitego zablokowania konta (lub całkowitego usunięcia) w wyniku złamania regulaminu. w świetle tych podpunktów- widać, że postąpiłem nieprawidłowo i złamałem te podpunkty- Przyznaje się. Warn x2 za pisanie postu pod postem.hhsnake0 Cytuj
deusx Napisano 9 Maja 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Maja 2015 Pamiętam, że nie chodziło tam o coś wielkiego, lecz postawa twoja i pozostałych zablokowanych była nie do przyjęcia.Myślę, że mogę dać po takim okresie i odwołaniu unban. Cytuj
Revenge ツ Napisano 30 Maja 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Maja 2015 Quahodron mozesz mi podziekowac za zgloszenie Twojej gry na multi. Niczego sie nie nauczyłes , misiek oddal Ci konto a Ty sobie tryt sprzedałeś i to Cie zgubiło:) Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi